ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επετειακή φανέλλα: «Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη...»


 Θερμές ευχαριστίες στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ [Ημερομηνία Έκδοσης: Απρ 01, 2021]


Ως ΑΠΟΕΛ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κάθε ΑΠΟΕΛιστα που προχώρησε μέχρι στιγμής, σε προαγορά αυτής της ξεχωριστής επετειακής εμφάνισης. Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αγκαλιάστηκε από την πλατιά μάζα του κόσμου μας, αποδεικνύοντας ότι τα εθνικά ιδανικά και ο ΑΠΟΕΛισμος είναι έννοιες ταυτόσημες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη και βρισκόμαστε ακόμα στην τρίτη μέρα προαγοράς της επετειακής φανέλας. Ήδη οι αριθμοί προαγοράς έχουν συντρίψει κάθε ρεκόρ προηγούμενων πωλήσεων σε αγωνιστική εμφάνιση.



Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό η διαδικασία, θα προχωρήσουμε και σε νέα παραγγελία αφού ούτε οι 1821 φανέλες θα είναι αρκετές για να καλύψουν τους ΑΠΟΕΛιστες που θέλουν να αποκτήσουν αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση.


Η προαγορά της επετειακής εμφάνισης συνεχίζεται κανονικά τόσο μέσω Διαδικτύου όσο και από το Orange Shop. Εκτός από σήμερα 01/04 που το κατάστημα είναι κλειστό λόγω της Εθνικής Επετείου του 1955.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε όσους φίλους της ομάδας διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό ότι μπορούν και να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος για την επετειακή εμφάνιση ή πατώντας ΕΔΩ. Αφήνοντας τα στοιχεία τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξασφάλισης της φανέλας.



ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
👉 https://forms.gle/YxTtVuKD5wEUBsKX6 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]