ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αθλητικός Δικαστής ΚΟΠ: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο, σε Πετρίδη - Πετεβίνο.


Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ, Πετρίδη και Πετεβίνου...


Στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2020-2021 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/17.04.2021 (7η Αγωνιστική).


(α) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αναφώνηση από οπαδούς της ομάδας (άτομα του καταλόγου κατά την διάρκεια του αγώνα μηνυμάτων τα οποία είναι ακατάλληλα για αθλητικές εκδηλώσεις με υβριστικό περιεχόμενο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και της Εγκυκλίου 0024/2020-2021 ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου 2021 που απεστάλη αυθημερόν προς τα Σωματεία Α΄ Κατηγορίας.

Απόφαση: Επίπληξη.

 


(β) του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ προέδρου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τον διαιτητή του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων κατά παράβαση του άρθρου 9 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 


(γ) του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς των διαιτητή του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων  κατά παράβαση του άρθρου 9 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ 

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]