ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Ζαχίντ θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό


Σύμφωνα με δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού newspao.gr ο Γκαγιάς Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ, θέλει να επιστρέψει πίσω στην ελληνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός όμως φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για τον Νορβηγό-Πακιστανό διεθνή.


Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά πως ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ, όμως με λιγότερες από τις 350 χιλιάδες ευρώ που παίρνει αυτή την στιγμή.



1/3


2/3


3/3


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. George Morphitis
    Μομιζω δεν ξέρει τι θέλει!! Όταν τελείωσε ο δανεισμός δεν ήθελε να μείνει στον ΠΑΟ και δεν ήθελε να επιστρέψει στο Αποελ!! Ήθελε να παει σε μια Τουρκική Ομαδα!! Δεν το πέτυχε και αναγκαστικά επέστρεψε στο Αποελ με τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του!! Σαν Μα μην ηταν π ίδιος παίκτης όταν πρωτοηλθε στο Αποελ! Τελευταία ακούστηκε και μια κουβέντα οτι ο πρώην προπονητής του στην Νορβηγία (τώρα Βοηθός Ομόνοιας) θα τον πάρει στην Ομόνοια! Τετοιος άστατος παίκτης που επέστρεψε στο Αποελ λόγω αναγκης και όχι γιατι νοιαζετο ποσώς εφ’ όσον έπεφτε το «λιλλι» δεν κάνει για το Αποελ! Επεισης πείτε με ρατσιστή ή οτιδήποτε άλλο θέλετε αλλα στο ζΑΠΟΕΛ δεν ταιριάζει Μουσουλμάνος παίκτης ή παράγοντας!!

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]