ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ποταμίτης: «Είμαστε όλοι περαστικοί, ο Θρύλος όμως θα συνεχίσει να υπάρχει στους αιώνες των αιώνων!»


Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, αναφέρει πως "θα ήταν τιμή του να ήταν ο διοργανωτής μιας τέτοιας πρωτοβουλίας" και συνεχίζει "ομώς όπως βλέπετε ο υπερήφανος κόσμος μας δεν περιμένει κανένα Ποταμίτη και από δική τους πρωτοβουλία άρχισαν να οργανώνονται για να δείξουνε επιτέλους στον κύριο Πετρίδη και τους ελάχιστους υποστηρικτές του πως το ΑΠΟΕΛ δεν είναι κτήμα κανενός!" 


Καλησπέρα σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες,


Παρακολουθώ με θαυμασμό τον κόσμο της ομάδας μας να οργανώνεται μαζικά για διαμαρτυρία ενάντια στην διοίκηση του Ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ!

Το έχω πει διαχρονικά αρκετές φορές, πως το ΑΠΟΕΛ χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ΑΠΟΕΛ και ίσως είναι γι’ αυτό που αυτή η διοίκηση της εταιρείας κάνει τα πάντα να κρατήσει τους οπαδούς μακριά από τα όσα εξελίσσονται στα διοικητικά. Επιπρόσθετα, ούτε το ότι κάποιοι γνωστοί, δυστυχώς με ιδιοτέλεια προσπαθούν να με δακτυλοδείξουν ως οργανωτή της διαμαρτυρίας δεν με παραξενεύει εφόσον αυτή η διοίκηση τα τελευταία χρόνια έκανε τα πάντα για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου για πολλά κακώς έχοντα!



Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως θα ήταν τιμή μου να ήμουν διοργανωτής μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, όμως όπως βλέπετε ο υπερήφανος κόσμος μας δεν περιμένει κανένα Ποταμίτη και από δική τους πρωτοβουλία άρχισαν να οργανώνονται για να δείξουνε επιτέλους στον κύριο Πετρίδη και τους ελάχιστους υποστηρικτές του πως το ΑΠΟΕΛ δεν είναι κτήμα κανενός! Δεν είναι ούτε του Ποταμίτη, ούτε του Πετρίδη, εμείς είμαστε περαστικοί, ο Θρύλος όμως θα συνεχίσει να υπάρχει στους αιώνες των αιώνων!


Εύχομαι ειλικρινά να παρευρεθούν αρκετοί οπαδοί μας στην διαμαρτυρία της Παρασκευής, ΟΜΩΣ, καλώ τον κόσμο να το κάνουν ειρηνικά, μακριά από πράξεις βίας και σίγουρα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν λόγο της πανδημίας. Καλό απόγευμα σε όλους και καλό μήνα!

 

Η ανάρτηση του κ. Ποταμίτη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]