ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επίσκεψη Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο μουσείο του ΑΠΟΕΛ


 Το μουσείο του σωματείου ΑΠΟΕΛ επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο αντιπρόεδρος Μάρκος Κληρίδης, και ο Γενικός Διευθυντής, Άθως Αντωνίου.

 

Η επίσκεψη στο μουσείο έγινε κατόπιν πρόσκλησης εκ μέρους της διοίκησης του σωματείου της Λευκωσίας.

 


Ο επικεφαλής του καλαθοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ, Πέτρος Πάλμας, ξενάγησε τους εκπροσώπους της ΚΟΚ στο μουσείο της ομάδας, στο οποίο υπάρχουν αντικείμενα ιστορικής αξίας που αφορούν όλα τα αγωνιστικά τμήματα των «γαλαζοκιτρίνων», από την ημέρα ίδρυσης του σωματείου έως και σήμερα. 

 

Σημαντικά είναι τα εκθέματα που αφορούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, με τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο ΑΠΟΕΛ όλα αυτά τα χρόνια, όπως και στολές καλαθοσφαιριστών της ομάδας.

 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: 

 

«Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για εμάς που επισκεφθήκαμε το μουσείο ενός τόσο ιστορικού σωματείου όπως ο ΑΠΟΕΛ. Το εν λόγω μουσείο έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προβάλει την δράση και την ιστορία του σωματείου, από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, και είναι αλήθεια πως μας έχει εντυπωσιάσει η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.

 

Η δική μας ευχή είναι όπως τα επόμενα χρόνια μπορέσουμε να δούμε ακόμα περισσότερες αντίστοιχες πρωτοβουλίες, αφού η δημιουργία αθλητικών μουσείων μπορεί να προβάλει την ιστορία και τις όλες προσπάθειες που καταβάλλει κάποιο σωματείο ή οργανισμός, με την πάροδο των χρόνων».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]