ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

2 αγωνιστικές και πρόστιμο στον LUCAS SOUZA από τον ΑΔ της ΚΟΠ, Βρυωνίδη



Μια απερισκεψία της στιγμής, του καλύτερου μας παίκτη μέχρι τώρα... μας κοστίζει δύο αγωνιστικές. 

Τι κι αν εφεσιβάλει η ομάδα την ποινή για να κερδίσει άλλη μια βδομάδα, ούτος ώστε να έχει στη διάθεση της τον Λούκας στον αγώνα με την ΑΕΚ; 

Σημασία έχει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος στους αγώνες με Ομόνοια και Πάφο και αν αναλογιστούμε τις 2 κίτρινες κάρτες που ήδη είναι χρεωμένος... τότε οι πιθανότητες να χάσει και τρίτο συνεχόμενο παιγνίδι, είναι πολύ περισσότερες από το αντίθετο. 

Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί κι από την ίδια την ομάδα... αλλά ας είναι. 

Τα παιγνίδια δεν κερδίζονται με τον σταυρό στο χέρι και ο Λούκας δεν έκανε την κίνηση κακοπροέραιτα αλλά ήταν το νεύρο και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός της στιγμής. 

Εξάλλου δεν είναι και λίγα που πέρασε στα χέρια του πρώην εργοδότη του, του προέδρου της ΑΕΛ και  δικηγόρου Σοφοκλέους, που ούτε λίγο ούτε πολύ κυνήγησε τον Λούκας στα δικαστήρια γιατί υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ (στην  πρώτη του θητεία) και κέρδισε τις 177 χιλιάδες ευρώ που διεκδικούσε 


Καταγγελία κατά:

(α) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.



(β) του VIEIRA DE SOUZA LUCAS ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 24ο λεπτό του αγώνα προς την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. Το κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης επισυνάπτεται στο τέλος της είδησης (σχετικά αρχεία)

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού/06.11.2021 (9η Αγωνιστική).



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]