ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «'Έκκληση να μην μείνει ο κόσμος την τελευταία στιγμή για να προμηθευτεί εισιτήριο διότι ίσως χάσει και το Α' ημίχρονο»


«Είμαστε σε πολύ καλή φάση - Τρέχουμε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και πάντοτε υπάρχει η επόμενη ημέρα για ακόμη καλύτερα δεδομένα» δήλωσε στον SUPER SPORT FM 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ για το «αιώνιο» ντέρμπι: 

«Είναι η στιγμή που όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι διότι είναι ένα παιχνίδι που ορίζεται από το παρελθόν και δεν ορίζεται από το παρών ούτε από το μέλλον. 

Ακόμη και για ένα νέο ποδοσφαιριστή το πρώτο πράγμα για το οποίο ενημερώνεται είναι για το συγκεκριμένο ντέρμπι».



Για την προπώληση:

«Με τα δεδομένα αυτή την στιγμή έστω και αν διεξάγεται την Δευτέρα το παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε κρατημένες θέσεις για 7000 χιλιάδες κόσμο και ίσως μετά από καιρό ίσως δούμε ένα γεμάτο ΓΣΠ. 

Θα κάνω την έκκληση να μην μείνει ο κόσμος την τελευταία στιγμή για να προμηθευτεί εισιτήριο διότι ίσως χάσει και το Α ημίχρονο».


Για τα αγωνιστικά: 

«Είμαστε σε πολύ καλή φάση. 

Τρέχουμε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και πάντοτε υπάρχει η επόμενη ημέρα για ακόμη καλύτερα δεδομένα. 

Αρχίσαμε να φοβόμαστε και την σκιά μας με τα συνεχόμενα προβλήματα αλλά η κατάσταση είναι ασφαλώς σε πολύ καλύτερο επίπεδο και υπολογίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια».


ΗΧΗΤΙΚΟ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]