ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Φέρνει João Pedro

 


Την εγγυημένη λύση του 35χρονους Πορτογάλου Ζοάο Πέδρο για το δεξί άκρο της άμυνας θέλει να φέρει στον ΑΠΟΕΛ, τον ερχόμενο Γενάρη, ο τεχνικός της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή.


Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων θέλει να θωρακίσει τη δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας και όχι μόνο, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει με τον Τσιεμπάκ. Έτσι προσφεύγει στη δοκιμασμένη λύση του Ζοάο Πέδρο, τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και αν επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, τότε θα μπορεί να έχει επέκταση του συμβολαίου για άλλο ένα χρόνο.



Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται... αν και η έλευση του Πορτογάλου είναι μάλλον σίγουρη. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Σωφρόνη Αυγουστή. 



Τι έγινε το 2018...

Σε Πορτογαλική ιστοσελίδα, είχε γραφτεί τον Γενάρη του 2018, ότι ο Ζοάο Πέδρο κατηγόρησε τον ΑΠΟΕΛ πως «Ελέγχει αγώνες με μικρότερες ομάδες». 


Η φερόμενη δήλωσε προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επίσημου ΑΠΟΕΛ που με ανακοίνωση καλούσε τον Ζοάο Πέδρο να απολογηθεί δημόσια για τις δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε από την ΚΟΠ να εξετάσει το ζήτημα.


Ο ίδιος ο ΖΟΑΟ ΠΕΔΡΟ απολογήθηκε για την συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο και πως ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη παρερμήνευσε τα λόγια του Πορτογάλου και το θέμα έληξε εκεί. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]