ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

LIVE: Οριστική διακοπή του ντέρμπι, λόγω ομίχλης «ΑΠΟΕΛ 0-0 ΟΜΟΝΟΙΑ, 11η αγ.»


17' ΑΠΟΕΛ 0-0 Ομόνοια: Οριστική διακοπή στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι λόγω έλλειψης ορατότητας.


Οριστική διακοπή αποφασίστηκε στο "αιώνιο" ντέρμπι της Λευκωσίας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, καθώς η πυκνή ομίχλη στο ΓΣΠ δημιούργησε προβλήματα στην ορατότητα.


Ο διαιτητής της συνάντησης, Βασίλης Δημητρίου, στο 17' αποφάσισε την διακοπή του αγώνα, καθώς ήταν αδύνατο για τους παίκτες και τους προπονητές να δουν. Πάνω που θα ξεκινούσε ο αγώνας, στο 20' σφύριξε ξανά διακοπή. Η διαιτητική ομάδα κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και έπειτα από λίγο οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή.



Το σκορ ήταν 0-0 και σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί κατά την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη, κάτι που δεν μπορεί να επικυρωθεί αυτή τη στιγμή από την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, καθώς το ΓΣΠ έχει παραχωρηθεί για τις ανάγκες τις επίσκεψης του Πάπα στο νησί.


Με βάση το πρόγραμμα και τις διαθέσιμες Τετάρτες, το παιγνίδι σίγουρα πάει για τον νέο χρόνο, εκτός αν η ομοσπονδία βρήκε κάποια άλλη λύση.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 19 του Φεβράρη, ούτος ώστε να ολοκληρωθούν οι κατατάξεις των πλέι-οφφ / πλέϊ-άουτ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]