ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βροχή τα πρόστιμα στον ΑΠΟΕΛ από τον Βρυωνίδη



ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ:

 *Καταγγελία του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου κατά του MAGLICA ANTON, ποδοσφαιριστή  του ΑΠΟΕΛ που αποβλήθηκε για σοβαρό  παραβατικό  παιχνίδι  στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Α’ Όμιλος ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/13.03.2022 (2η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου COCA - COLA  προημιτελική φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/09.03.2022.


(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο



(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο


(γ) για πυροδότηση από οπαδούς της ομάδας εντός του σταδίου (στην κερκίδα) επικίνδυνου αντικειμένου (φωτοβολίδα) στο 53 λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο


(δ) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την είσοδο της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο


(ε) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.8 της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Κυπέλλου COCA - COLA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’  Φάση Α’ Όμιλος ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/13.03.2022 (2η αγωνιστική).


(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του β΄ ημιχρόνου που είχαν στόχο τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο


(β) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (έσπασαν 50 καθίσματα και γυαλί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]