ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

DALCIO: Το 10 το καλό!

 


Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα δίνουν και παίρνουν σε σχέση με την κάθοδο του ΝΤΑΛΣΙΟ στο νησί μας για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Euciodálcio Gomes, γνωστός ως Dálcio (Ntalsio).


Οι «γαλαζοκίτρινοι» από τη μεριά τους τηρούν σιγή ιχθύος επί του θέματος. 

Ο λόγος είναι προφανής αφού προέχει ο Κυριακάτικος αγώνας με την Πάφο και η μάχη που δίνει η ομάδα για τη δεύτερη θέση για την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Η "πληροφόρηση" μας από τα ανώτερα δώματα του «Αρχαγγέλου» κάνει λόγο ότι το βράδυ της Κυριακής, αναμένεται το επίσημο ΣΜΣ, χωρίς να αποκλείεται και νωρίτερα. 


1: Ο αθλητικογράφος του (Sportime and Sportime.gr) Αντώνης Τσιράκης, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό του στο TWITTER

 


Η υπόθεση Ντάλσιο, βέβαια, έδειξε πως αν δεν πέσουν υπογραφές, όλα είναι πιθανά. Ο Ντάλσιο πχ στο χθεσινό δείπνο δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Η διαφορά με τον Άοσμαν είναι ότι στον Σύριο ο Ιωνικός δίνει το καλύτερο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν και ταυτόχρονα συγχωροχάρτι για πολλά


Μετά από μια μέτρια διετία στον Παναιτωλικό ο Ντάλσιο πήγε πέρυσι στον Ιωνικό παίρνοντας καλύτερο συμβόλαιο (90αρι). Η πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ήταν με βελτιωμένες αποδοχές. Ο ίδιος έλεγε πως αν δεν βρει κάτι στην Αραβία, θα μείνει. Στο οικονομικό η διαφορά ήταν ελάχιστη.


Μέσα σε λίγες μέρες, άλλαξε μάνατζερ, άδειασε τον προηγούμενο και τελικά έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ. Καλύτερα τα χρήματα εκεί και μεγαλύτερο το πρότζεκτ. Αλλά στον Ιωνικό θεωρούν πως ήταν unfair ο τρόπος του κυρίως λόγω των όσων έλεγε σε αυτούς τόσες μέρες.



2: Χαρακτηριστικά, το έγκυρο αθλητικό πόρταλ SPORT24 γράφει στην ανάρτηση του.

«Κοντά στη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Ντάλσιο του Ιωνικού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν.


Παρελθόν από τον Ιωνικό αναμένεται να αποτελέσει τελικά ο Ντάλσιο του οποίου ούτως άλλως το συμβόλαιο έληγε το προσεχές καλοκαίρι καθώς ο έμπειρος μέσος της ομάδας της Νίκαιας σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.


Ο 26χρονος μέσος που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Παναιτωλικό ως ελεύθερος από την ομάδα του Αγρινίου ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Δημήτρη Σπανού τη φετινή σεζόν με 24 παρουσίες στο πρωτάθλημα και δύο τέρματα και εξαργύρωσε αυτή τη χρονιά με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην ομάδα της Κύπρου.


Στον Ιωνικό μάλιστα ήθελαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο μέσο ο οποίος όμως είχε βρεθεί στο στόχαστρο του συλλόγου της Κύπρου εδώ και αρκετό καιρό και εν τέλει είπε το ναι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]