ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

AZRUDIN VALENTIC: «Όλοι γνωρίζουν ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

 


Ο Προπονητής της ΜΠΟΤΕΒ, Αζρουντίν Βάλεντιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ΜΠΟΤΕΒ ΜΠΛΟΤΙΒ, για την κλήρωση των «καναρινιών» με τον ΑΠΟΕΛ για τον 2ο γύρο του Europa Conference League


Ο 51χρονος Βόσνιος κόουτς, Άζρουντιν Βάλεντιτς, έχει δουλέψει κατά κύριο λόγο σε ομάδες της Σουηδίας, όπως τις Βάσαλουντς, Ασίρισκα και Ντάλκουρντ, ενώ πέρασε και από τη Δανία, αναλαμβάνοντας δύο φορές τη Φρέμαντ Άμαγκερ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Βάλεντιτς «Πρόκληση για μας ο ΑΠΟΕΛ».



«Χαίρομαι που βλέπω την Μπότεφ ανάμεσα σε όλες αυτές τις ομάδες. Το όνειρό μας είναι να παίξουμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Νομίζω ότι από τις πέντε πιθανές ομάδες συναντήσαμε αυτή στη μέση. Όλοι γνωρίζουν ότι το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Αυτό είναι μια πρόκληση για εμάς.


Θα παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία να βελτιωθούμε και να τοποθετηθούμε στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη. Είναι καλό για τους φιλάθλους που ο πρώτος αγώνας θα είναι εδώ και ελπίζω πολλοί φίλαθλοι να μας στηρίξουν στη Σόφια γιατί αυτό είναι κάτι νέο για αυτή τη γενιά στην ομάδα μας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη και θα χρειαστούν υποστήριξη».


ΒΙΝΤΕΟ:




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]