ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αυτούς στέλνει στη Στοκχόλμη ο Σωφρόνης Αυγουστή



 Λεπτομέρειες για πρόγραμμα αποστολής ΑΠΟΕΛ, στη Σουηδία 


Αναχωρεί τη Δευτέρα και επιστρέφει την Πέμπτη


ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ ΑΠΟΕΛ, ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΊΑ


Η αναχώρηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15/08 στις 10:00. Έχει προγραμματιστεί το απόγευμα, προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα.




Την Τρίτη (16/08) θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στις 18:15 στο στάδιο «Tele2 Arena» και στις 18:45 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με την Djurgårdens IF.


Η αποστολή της ομάδας μας, θα επιστρέψει στην Κύπρο, στις 18/08 με πτήση που θα αναχωρήσει από την Στοκχόλμη στις 10:00. 


Παρακαλούμε τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα ταξιδέψουν στην Στοκχόλμη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Djurgårdens IF vs APOEL FC (17/08-18:45 τοπική ώρα) όπως προκρατήσουν το εισιτήριο τους.


Σε σχέση με την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας μας, παραμένει η ίδια όπως και στις δύο προηγούμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.


 Ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή, δυστυχώς λόγω ίωσης δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή. Την ευθύνη στον πάγκο για τον αγώνα της Τετάρτης θα έχει ο Μάκης Σεργίδης. 

Ο κ. Αυγουστή αναμένεται να είναι κανονικά στον πάγκο, στον επαναληπτικό.


ΛΙΣΤΑ Α’

Belec, Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Chebake, Susic, Ferrari, Wheeler, Esselink, Crespo, Καρώ, Πολυκάρπου, Daushvili, Kostadinov, Sarfo*, Dalcio, Εφραίμ, Θεοδώρου, Ηλία, Marquinhos, Ndongala, Villafanez, Blum. 


 - Ο Σαρφώ έχει δηλωθεί για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον επαναληπτικό, δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί στη Σουηδία. 

- Εκτός επιλογών είναι και ο Γκιόργκι Κβιλιτάια.

- Εκτός και οι Dvali - Moreira. 

- Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Anton Maglica που αποτελεί ξένο σώμα στον «Nagapay-Αρχάγγελο» και θα πρέπει να κουνήσει το μαντήλι. 


ΛΙΣΤΑ Β’

Χαραλάμπους, Γαβριήλ, Γεωργίου, Σατσιάς, Κουπεπίδης, Djiama


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]