ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: Djurgardens - ΑΠΟΕΛ (UECL Play-Ofss - 1ος αγώνας) «Έχει το υλικό και την εμπειρία για να παραμείνει εντός στόχων»


«Με στόχο να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται σήμερα Τετάρτη (17/8/22 - 19:45) στη Στοκχόλμη με την Σουηδική Τζιουργκάρτενς στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέϊ-οφς του Uefa Europa Conference League.


Η ομάδα μας παρουσιάζεται πλήρως έτοιμη αγωνιστικά, για το αποψινό παιχνίδι, που κρύβει πολλές παγίδες. Έχει όμως το υλικό και την εμπειρία για να παραμείνει εντός στόχων παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί στη ρεβάνς του ΓΣΠ.


Από την πλευρά του ο Σωφρόνης Αυγουστή. που έμεινε στη Κύπρο λόγω κρυολογήματος, έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στο βοηθό του Μάκη Σεργίδη για την μεγάλη αποψινή «μάχη». Και όχι μόνο. 

Εκτός από τις οδηγίες, ο 45χρονος προπονητής θα έπρεπε να καταλήξει και στους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν φανέλα βασικού.

Το επικρατέστερο σενάριο για το αρχικό σχήμα φέρει στην ενδεκάδα, τον Μπέλετς κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα τους Φερράρι, Τσιεμπάκ, Κρέσπο και Καρώ.

Στα χαφ θα πάρουν θέση οι Κωνσταντίνοφ, Ντάλσιο και Βιγιαφάνεζ, στα άκρα της επίθεσης οι Εντονγκαλά και Μαρκίνιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάριος Ηλία».

 

MATCHDAY:

Djurgardens IF (Σουηδία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρου), 19:45 Ώρα Κύπρου - Στοκχόλμη (στάδιο Tele2 Arena), Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, Uefa Europa Conference League Play-Ofss - 1ος αγώνας, Cablenet sports 1HD.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

 - Λίστα Α': Belec, Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Chebake, Susic, Ferrari, Wheeler, Crespo, Καρώ, Πολυκάρπου, Daushvili, Kostadinov, Sarfo*, Dalcio, Εφραίμ, Θεοδώρου, Ηλία, Marquinhos, Ndongala, Villafanez, Blum, Anton Maglica.

 - Λίστα Β': Χαραλάμπους, Γαβριήλ, Γεωργίου, Σατσιάς, Κουπεπίδης, Djiama.

 - Εκτός αποστολής έμειναν οι Esselink, Lasha Dvali, Daniel Dumbravanu, Kingsley Sarfo, Amel MujaniC, Rafael Moreira, Carlos Dias, Giorgi Kvilitaia και Kandet Diawara. 


ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):

BELEC

CHEABAKE - KARO - CRESPO - FERRARI

KOSTADINOV - DALCIO

NDOGKALA (c) - VILLAFANES - MARQUINIOS 

MARIOS ELIA


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

Διαιτητής ο Juxhin Xhaja (2η κατηγορία Αλβανίας)

Πρώτος βοηθός ο Rejdi Avdo και δεύτερος βοηθός διαιτητής ο Dojando Myftari.

Τέταρτος διαιτητής ο Kreshnik Bajramaj

Παρατηρητής UEFA ο Peter Sippel (Γερμανία)

Κομισάριος UEFA ο Gilles Petitmangin (Γαλλία)

Παρατηρητής διαιτησίας UEFA: Germund Nilsson (Σουηδία)


ΚΑΡΤΕΣ:

2 κίτρινες έχει ο Γιώργος Εφραίμ.

Από 1 κίτρινη έχουν οι Vid Belec, Murtaz Daushvili, Issam Cheabake, Δημήτρης Θεοδώρου, Kingsley Sarfo*(εκτός), Georgi Kostadinov και Marquinhos.


ΣΤΟΛΕΣ:

Με την πορτοκαλί εμφάνιση και μαύρο παντελονάκι, θα αγωνιστεί απόψε ο ΑΠΟΕΛ στην #Tele2arena απέναντι στην Djurgardens.




ΔΕΙΠΝΟ: 

Δείπνο προς την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε η διοίκηση της Djurgardens.



ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

ΚΛΙΚ - Πληροφορίες Και Εισιτήρια Για Τον Αγώνα Στο «Tele2Arena»


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:

Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τη συνδρομητική πλατφόρμα της *CABLENET SPORTS 1 HD* με αναμετάδοση από τις *PRIMETEL* και *CYTAVISION*.




Σε live streaming.


DJURGARDENS - Djurgårdens IF Fotboll:

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Djurgårdens ιδρύθηκε το 1891 στο νησί Djurgården, η έδρα του συλλόγου είναι το Tele2 Arena και βρίσκεται στην περιοχή Johanneshov της Στοκχόλμης.

Αγωνιζόμενος στην πρώτη κατηγορία κατηγορία της Σουηδίας, την Allsvenskan, ο σύλλογος έχει κερδίσει δώδεκα φορές το πρωτάθλημα και πέντε φορές το κύπελλο. Ο τελευταίος τίτλος κυπέλλου το Svenska Cupen ήταν το 2018 και ο τελευταίος τίτλος πρωταθλήματος το 2019.

Το Östermalm, όπου βρίσκεται η πρώην έδρα του του, το Djurgården Stadion, θεωρείται η καρδιά του συλλόγου. 


ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:

Αυτό είναι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ τίθεται αντιμέτωπος με ομάδα από την Σουηδία. 


ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ:

NAGA PAY



#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]