ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα ασυμμάζευτα η ομοσπονδία

 


Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει η ΚΟΠ εν προκειμένου να δικαιολογήσει την κλοπή των βαθμών από την ΕΝΠ με το ακυρωθέν γκολ, σε βάρος της Ένωσης και υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας... (ότι θέλει η ομάς του κ. Βάκη), με την πιο κάτω παρέμβαση της.


 - Στον αντίποδα και σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ που διεκδίκησε και ΔΕΝ πήρε 3 πέναλτι στο παιγνίδι με την Πάφο... τσιμουδιά. Τουλάχιστον το ένα από τα τρία ήταν οφθαλμοφανές, ενώ το ΒΑΡ ήταν απών. (ίσως να πήγαν για σουβλάκια). 

 - Τι να μας περιμένει φέτος?


ΚΟΠ

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ, πέραν του απολογισμού της χρήσης του VAR, θα προχωρεί, εκεί όπου κρίνει σκόπιμο, σε εβδομαδιαία φάση, σε ανάλυση και επεξήγηση φάσεων για καλύτερη κατανόηση αποφάσεων των διαιτητών και του VAR  και εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR.



Ο απολογισμός χρήσης του VAR, θα συνεχίσει, όπως και πέρσι, να δημοσιοποιείται κάθε δύο αγωνιστικές με αναφορά και σε ενδεχόμενα λάθη που θα γίνονται στην χρήση του VAR. 


Για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, γίνεται επεξήγηση της φάσης του ακυρωθέντος τέρματος της Ε.Ν. Παραλιμνίου στον αγώνα με τον Απόλλωνα (21ο λεπτό)  και της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στο 88ο λεπτό του αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας.


Απόλλων Λεμεσού – Ε.Ν. Παραλιμνίου, ακυρωθέν τέρμα Ένωσης στο 21ο λεπτό.


Αρχική απόφαση του διαιτητή: Τέρμα

Απόφαση VAR μετά από εξέταση της φάσης: Όχι τέρμα – χέρι από τον επιθετικό.

Επεξήγηση: Ο διαιτητής καταλόγισε τέρμα. Έγινε έλεγχος της φάσης από το VAR όπου είδαν καθαρή παράβαση και ορθώς έγινε παρέμβαση, βάσει του πρωτοκόλλου του VAR.

Λόγοι που λήφθηκαν υπόψη για την παρέμβαση:

Η μπάλα χτυπά στο χέρι του επιθετικού ο οποίος, αμέσως μετά σκοράρει.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΠ


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]