ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Για όλα τα νέα στον ΑΠΟΕΛ, τραυματίες, μεταγραφές, εισιτήρια κλπ


Νεκτάριος Πετεβίνος: «Χτίζεται βάση που στηρίζεται στην υπομονή και θα φέρει επιτυχίες» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, που μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.


Διαβάστε αναλυτικά, ενώ παρακάτω υπάρχει και το ηχητικό:


Αν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: 

«Ο λόγος που καθυστερεί η εξάντληση των εισιτηρίων, είναι ο τρόπος της διάθεσης. Στην ουσία περιμένουμε από συγκεκριμένα άτομα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες αγοράς ή όχι. Αν πηγαίναμε σε ελεύθερη προπώληση δεν θα μας έφταναν ούτε 4000. Φέτος έχουμε δώσει ως ΑΠΟΕΛ πέντε παιχνίδια, μαζί με το φιλικό, τα τρία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια και το παιχνίδι της πρεμιέρας. Έχουμε 5-6000 οπαδούς μας που δεν έχουν χάσει παιχνίδι. Έχουμε προχωρήσει στην δεύτερη φάση της προπώλησης, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς πόσα έχουν φύγει μέχρι τώρα».



Για τα αγωνιστικά: 

«Όπως είχαμε πει από το τέλος του προηγούμενου αγώνα, οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, ο Κονσταντίνοφ και ο Σαρφό, είχαμε πει πως δεν έχουν κάτι σοβαρό. Οι δύο τελευταίες προπονήσεις θα κρίνουν αν θα είναι διαθέσιμοι. Ο Ντογκαλά προπονείται κανονικά, το ίδιο και ο Εφραίμ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή, εκτός του τελευταίου αποκτήματος, του Τάσου Δώνη».


Για την επιστροφή των οργανωμένων: 

«Η επιστροφή των οργανωμένων, δεν σημαίνει μόνο τους αριθμούς των ανθρώπων που αποτελούν τα οργανωμένα σύνολα, αλλά και άλλου κόσμου που δεν ερχόταν γήπεδο, λόγω της έλλειψης των οργανωμένων. Εμείς το λέγαμε πως θα επηρέαζε η απόφαση της κάρτας φιλάθλου και δεν μας πίστευαν. Τώρα δικαιωνόμαστε».


Για τον Τάσο Δώνη: 

«Έχουμε μία τάση στην Κύπρο να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο Δώνης είναι 26 χρονών, παίζει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο οκτώ χρόνια και γενικά ποδόσφαιρο από οκτώ χρονών. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε τρεις-τέσσερις θέσεις. Προφανώς, ο Τάσος θα έχει προτεραιότητα να αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος, αν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι καλά».


Αν είναι πλήρης ο ΑΠΟΕΛ με την προσθήκη Δώνη: 

«Είχαμε πει πως αν θα γίνει μεταγραφή μέχρι τις 31 Αυγούστου, δεν θα γίνει γιατί υπάρχει κενό, αλλά γιατί θα βρεθεί κάτι ποιοτικό. Και με αυτή την λογική αποκτήθηκε ο Δώνης. Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και πρόσφατα στο Γαλλικό πρωτάθλημα, έχει εκπαιδευτεί σε μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης, της Γιουβέντους, έχει αντίληψη στο τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ και γι αυτό αποκτήθηκε».


Αν έπαιξε ρόλο ο πατέρας του στην μεταγραφή:

«Νομίζω πως ο Γιώργος Δώνης είναι ισχυρή προσωπικότητα και σίγουρα συμβουλεύει τους γιους του. Το θέμα του Δώνη το είχαμε υπόψη του εδώ και αρκετό καιρό. Σαφώς παρότρυνε τον γιό του να έρθει στον ΑΠΟΕΛ».


Για τον αριθμό των μεταγραφών: 

«Σίγουρα είναι πάρα πολλές. Όταν κρίνεις τους αριθμούς, πρέπει να κρίνεις και τις επιλογές. Δηλαδή, πόσοι είναι βασικές επιλογές, πόσοι είναι Κύπριοι και άλλα πολλά. Σε όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τον ΑΠΟΕΛ, γινόντουσαν πάντα πολλές μεταγραφές. Η διαφορά είναι πως υπήρχε μία βάση 8 ποδοσφαιριστών. Αυτός ο κορμός έφυγε μετά το 2018 και έπαιξε τον ρόλο του. Έγινε ένα ολικό λίφτινγκ. Η βάση αυτή στηρίζεται στην υπομονή και θα φέρει επιτυχίες. Φέτος έχουν γίνει μεταγραφές που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν έναν βασικό κορμό, ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη να γίνονται πολλές μεταγραφές στο μέλλον».


ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ ΗΧΗΤΙΚΟ


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]