ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Για τη νίκη επί της Πάφου, τη διεκδίκηση του τίτλου, για τον Κρέσπο, τα αγωνιστικά, τον κόσμο...»

 


«Ο ΑΠΟΕΛίστας απέδειξε ότι κάνει κάθε γήπεδο... έδρα μας» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" με την Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, όπου αναφέρθηκε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. 


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ - Τα κυριότερα σημεία:


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τη νίκη επί της Πάφου: 

«Είχα πει και πριν από το παιχνίδι, αν υπάρχει νικητής στο ντέρμπι θα αποκομίσει πολλαπλά οφέλη, όμως δεν σημαίνει κάτι αυτό, καθώς και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται κοντά. Ξέρουμε ότι την επόμενη αγωνιστική αν δεν είμαστε συνεπείς μπορεί να χάσουμε την πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα δεν βρίσκεται ούτε καν στα μέσα του είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει δρόμος ακόμη. Στο παιχνίδι με την Πάφο ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και ήμασταν και αποτελεσματικοί για να σκοράρουμε. Σε παιχνίδι ντέρμπι όπου η κάθε λεπτομέρεια θα παίξει τη διαφορά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τα προτερήματα τους. Για μας ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η άμυνα μας και προσπαθούμε να δουλέψουμε στην επίθεση να γίνουμε καλύτεροι. Δουλέψαμε και στις στατικές φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε. Τη διαφορά της επιτυχίας σε μία συνταγή φαίνεται και από τη δουλειά που κάνει ο προπονητής με τους παίκτες του».ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τη διεκδίκηση του τίτλου: 

«Η μεταβολή της ετικέτας την είδαμε αρκετές φορές να αλλάζει χέρια, σαφώς και εμείς θα θέλαμε να την κουβαλήσουμε αυτή την ετικέτα γιατί ξέρουμε από την πίεση της κορυφής. Όμως κάθε αγωνιστική πρέπει να αποδεικνύουμε αυτό το πράγμα. Επίσης είμαστε μία ομάδα που έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, όμως δεν είμαστε μόνο εμείς που το έχουμε αυτό το πράγμα. Το μόνο στοιχείο που έχουμε πλεονέκτημα από τις άλλες ομάδες είναι ο κόσμος μας. Την μεγάλη ομάδα την κάνει ο κόσμος της, ο ΑΠΟΕΛίστας απέδειξε ότι κάθε έδρα την κάνει να νιώθουμε ότι είναι δική μας. Θα είναι ένα πρωτάθλημα αν έρθει που θα το κατακτήσουμε 50-50 μαζί με τον κόσμο μας.Ο Άρης που έχει τους λιγότερους φιλάθλους έχει άλλα πλεονεκτήματα. Εμείς πρέπει να φέρουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα, να μας βοηθήσουν περισσότερο από τις άλλες ομάδες».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για την αγωνιστική αλλαγή που έγινε και που οφείλεται: 

«Οφείλεται και στον κύριο Μιλόγεβιτς. Από την αρχή είχαμε καλούς παίκτες, όμως έπρεπε να γίνουν ομάδα. Το θέμα υπομονής που έπρεπε να γίνει είναι ένα σημείο που επικρατεί για να έρθει η επιτυχία αυτή τη στιγμή. Ο κ. Μιλόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής και καλός μάνατζερ προσωπικοτήτων και αυτό βοηθά πολύ στις σχέσεις με τους παίκτες και είναι σημαντικό αυτό που κάνεις στις προπονήσεις να σου βγαίνουν στον αγώνα».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τον Κρέσπο:

«Με βάση τον κανονισμό μία αγωνιστική χάνει, το θεωρούμε δεδομένο γιατί στο φύλλο αγώνος γράφτηκε ότι ήταν παράβαση για καθαρή επίτευξη τέρματος».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τα αγωνιστικά: 

«Είναι νωρίς για να μπορώ να πω το οτιδήποτε, θα δούμε τις τελευταίες προπονήσεις. Όσο για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό μέχρι το επόμενο. Αν δεν συνεχίσουμε νικηφόρα, πιθανότατα να χάσουμε την 1η θέση που μοχθήσαμε να πάρουμε με τόσο κόπο. Η Ανόρθωση ψάχνει να βρει τα πόδια της και γνωρίζουμε αυτή την κατάσταση, ξέρουμε ότι είναι επικίνδυνη. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις. Από αυτή την άποψη είμαστε πολύ προσηλωμένοι, κανείς δεν μας χαρίζει και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για το θέμα της έφεσης για την τιμωρία της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων:

 «Επειδή δεν έγινε καμία αναφορά στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για βεβαρημένο παρελθόν, πρέπει να ξεκαθαριστεί από την Ομοσπονδία τι ισχύει και τι θεωρείται σοβαρό επεισόδιο. Να μας πουν να γνωρίζουμε. Ο νόμος είχε συμπεριλάβει ότι θα γίνεται εισήγηση σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Αυτό δεν προσφέρει τίποτα. Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σε αυτή τη νέα τιμωρία γιατί δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο μας. Αν κάποιος το δει σε μία γενικότερη εικόνα ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Και να κάνουμε κάποια έφεση δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, ήδη γίνεται κάποια διαδικασία που θα αποσταλεί στην ΚΟΠ».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τον κόσμο: 

«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ενισχύσει την ομάδα με το πακέτο του β’ γύρου. Πιθανότατα εισιτήρια για το ματς με τον αγώνα της Ανόρθωσης να προπωληθούν μόνο την ημέρα του αγώνα. Είναι σημαντικό να πάρουν το πακέτο και να είναι δίπλα στην ομάδα, όπως το κάνουν μέχρι στιγμής».


Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στο ηχητικό:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]