ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

VLADAN MILOJEVIC: «Είχαμε απουσίες, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά όλων των παικτών που αγωνίστηκαν απόψε.» (video)


«Η φιλοσοφία μου είναι ότι κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό...» τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που μίλησε στην κάμερα της Cytavision αμέσως μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας με 3-1 στο «Αμμόχωστος». 


Ο Σέρβος προπονητής παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, παρά το ότι πιέστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ενώ δήλωσε ότι «το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και ότι έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε».


Η αρχική τοποθέτηση του κυρίου VLADAN MILOJEVIC: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη, αλλά και για τη φιλοξενία της Νέας Σαλαμίνας. Είχαμε απουσίες, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά όλων των παικτών που αγωνίστηκαν απόψε. Ξέραμε ότι η Σαλαμίνα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και ότι έχει κάποιες πολύ καλές μονάδες. Βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από ένα λάθος μας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Νέα Σαλαμίνα σκόραρε, πήρε αυτοπεποίθηση και μας δυσκόλεψε μετά.



Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και το σύστημα με την είσοδο του Καρώ, ευτυχώς ήρθε το τρίτο τέρμα κι εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που μπήκαν χωρίς να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να ξεκουραστούμε και σιγά-σιγά να ετοιμαστούμε για το επόμενο».


Σχετικά με τη μείωση της διαφοράς στον έναν πόντο από την πρωτοπόρο Πάφος FC, κατόπιν σχετική ερώτησης απάντησε: «Η φιλοσοφία μου είναι ότι κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν κοιτάζω διαφορές, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και σας έχω πει ότι εμείς έχουμε πολλά να διορθώσουμε».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]