ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-3 ΑΠΟΕΛ, 13η αγ. «Επαγγελματική νίκη για το ΑΠΟΕΛ»

 


Εκτός έδρας νίκη των γαλαζοκιτρίνων, με 1-3 επί των ερυθρολεύκων!!!

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ΣΥΤΑ, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ έκανε το 7 στα 7 με τον Σέρβο στο τιμόνι, νικώντας αυτή τη φορά μέσα στην Λάρνακα με 1-3 τη Νέα Σαλαμίνα για την 13η αγωνιστική.

Οι παίχτες του Βλάταν Μιλόγεβιτς, έδειξαν από την αρχή του αγώνα , ότι ήθελαν «καθαρή» νίκη και έτσι ξεκίνησαν με σοβαρότητα , αγωνιστική διάθεση, «επαγγελματισμό» και κατάφεραν παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να κάνει σκέψεις για το αντίθετο. Σκόραραν, ο Μπλουμ στο 37' το 0-1 και ο Μαρκίνιος στο 39' το 0-2.

Το αντίθετο έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Με το ξεκίνημα του β' μέρους οι παίκτες του Πουρσαϊτίδη μείωσαν στον σκορ με 1-2, κάτι που σόκαρε τους γαλαζοκίτρινους με αποτέλεσμα να "χαθούν" σε όλο το δεύτερο μέρος. Τρεις φορές πλησίασαν οι Σαλαμιναίοι στην ισοφάριση, όμως ο Μπέλετς κράτησε μέχρι το τέλος όπου και ήρθε το τρίτο γκολ με τον Κωσταντίνοφ για να σφραγίσει τη νίκη και να φύγουν με το πολύτιμο τρίποντο (1-3)».













***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 250+ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]