ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 1-2 ΑΠΟΕΛ, 19η αγ. «Πήρε τρίποντο και κορυφή.. κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς»


Εικόνες από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο με 1-2 επί της Καρμιώτισσας.

Η Καρμιώτισσα κέρδισε πλεονέκτημα από ένα σκληρό φάουλ του Αβραάμ πάνω στον Μάριο Ηλία στο κέντρο του γηπέδου, φάουλ που δεν ήθελε να σφυρίξει ο διαιτητής Ι.Χριστοδούλου (πουλέν των Μάζιτς/Κούμα) και ο Μίκαελ Ντούριτς μείωσε σε 1-2 για την Καρμιώτισσα.

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 της Καρμιώτισσας, στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου για την 19η αγωνιστική και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στο 47ο λεπτό της συνάντησης, όταν έπειτα από ωραία σέντρα του Φερράρι, ο ΔΩΝΗΣ τρύπωσε στην κάρδια της άμυνας των αντιπάλων και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 0-1 στο Τσιρείο.

Η ομάδα του Βλάταν Μιλόγεβιτς πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και τελικά τα κατάφερε. Ο Μάριος Ηλία που μόλις μπήκε ως αλλαγή στο παιγνίδι, με ωραία ενέργεια μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από την κάθετη μπαλιά του Δώνη, επιχείρησε από πολύ δύσκολη θέση να σκοράρει και τα κατάφερε με ένα ωραίο πλασέ, να νικήσει σε τετ α τετ τον Κνόμποχ για το 0-2.











 






***350+ KLICKS - ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ****


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]