ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πετεβίνος: «Πρέπει να μην αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από τα όσα ακούγονται...»

 


« - Ξέρει την κουλτούρα μας ο Μιλόγεβιτς.

- Διαιτητικό λάθος σε άλλο παιχνίδι και φταίει ο ΑΠΟΕΛ»


Τις δηλώσεις του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καρμιώτισσα, όπου εξέφρασε την ενόχλησή του για όσα ακούγονται, κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ F 95.0.


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Διαβάστε όσα ανέφερε...



«Καταρχάς να πω ότι οι δηλώσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησαν από τον κ. Μιλόγεβιτς αλλά εκ μέρους μου στην εκπομπή σου. 

Και εγώ όταν μίλησα είπα κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους, όποτε μιλά κάποιος του ΑΠΟΕΛ ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. 

Είπα ότι η λέξη ΑΠΟΕΛ είναι που πουλά, είτε συνδέεται με τη λέξη εμπάργκο, είτε με τη λέξη οικονομικό, είτε μεταγραφές, είτε διαιτησία.


Είπα ότι αν ο ΑΠΟΕΛ είναι έβδομος δεν ενδιαφέρει κανέναν. 

Τώρα που είμαστε πάνω ό,τι γίνει φταίει ο ΑΠΟΕΛ για τα πάντα. 

Μπορεί να γίνει λάθος διαιτητικό σε άλλο παιχνίδι και φταίει ο ΑΠΟΕΛ. 

Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την κουλτούρα μας, μεγάλωσε στην Ελλάδα, είναι κοντά η κουλτούρα, παίρνει τα μηνύματα, βλέπει τι συμβαίνει. 

Εσύ άκουσες ποτέ ότι για ότι έχει να κάνει με τη διαιτησία φταίει ο ΑΠΟΕΛ; 

Τα ακούς.


Αυτό που θέλω να πω είναι ότι φέτος ας πούμε εγώ δεν θυμάμαι μετά από παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κάποια ομάδα να έχει παράπονα για τη διαιτησία, όμως πάλι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει αυτό το αίσθημα, λόγω της δεκαετίας κυριαρχίας του ΑΠΟΕΛ, ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ο ΑΠΟΕΛ πουλά σε όλους τους τομείς, κάποια στιγμή αυτό ενοχλεί όσο κι αν προσπαθείς να το διαχειριστείς. 


Ο κ. Μιλόγεβιτς ο οποίος θέλει να διατηρεί την στοχοπροσήλωση το ανέφερε στον κόσμο της ομάδας που αποτελεί το στήριγμα της ομάδας και πρέπει να μην αποπροσανατολίζεται από τα όσα ακούγονται γιατί κάποιες φορές είναι για λόγους που δεν υφίστανται».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]