ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1 ΑΠΟΕΛ, 1η αγ. - Β' φάση «Ο ΘΡΥΛΟΣ έχασε πιο πολλά από όσα κέρδισε»

 

 - Η ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια για την 1η αγωνιστική της β' φάσης έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για την έκβαση του πρωταθλήματος. Κανένας αγώνας δεν μοιάζει με σίγουρο τρίποντο στο τσεπάκι. Όσο ο Σέρβος έκανε σχέδια, όμως, κάποιος Αυγουστή γελούσε... στο τέλος ο πρώην νίκησε τον νυν  κατά κράτος. Πρώτα μας απόκλεισε στο κύπελλο και τώρα έβαλε στόχο να μας εκδικηθεί κι αν είναι δυνατόν να μας στερήσει το πρωτάθλημα.


 Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό με τον ΑΠΟΕΛ να ελέγχει πλήρως το παιγνίδι και να παίρνει  προβάδισμα στο σκορ με τον ΚΡΕΣΠΟ στο 44' λεπτό της αναμέτρησης, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.


Τα κακά μαντάτα ήρθαν στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Πρώτα το ακυρωθέν κανονικό γκολ του Μακκέτα, στη συνέχεια ο τραυματισμός του Σούσιτς και στο τέλος ο τραυματισμός του Κωνσταντίνοφ. Στο β' μέρος όλοι οι παίκτες ταμπουρώθηκαν πίσω από τη μεσαία γραμμή και αμύνονταν μαζικά χωρίς να βγαίνουν  μπροστά. Στο τέλος έχασαν την ευκαιρία για το τρίποντο από τον νεαρό Παναγιώτου που ισοφάρισε στο 84' με όλους τους παίκτες της ομάδας μας να είναι θεατές (μέσα στα τετράγωνα) στη φάση του γκολ της ισοφάρισης. Στα εναπομείναντα λεπτά συν οι όποιοι χρόνοι των καθυστερήσεων δεν παίχτηκε παιγνίδι.


Στο τέλος ο κόσμος αποχώρησε απογοητευμένος και το γνωστό σύνθημα για τον Σέρβο τεχνικό δεν ακούστηκε από την κερκίδα». 

 
 
***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]