ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η δηλώσεις του Β.Μιλόγεβιτς μετά την νέα απώλεια των «γαλαζοκιτρίνων»


Μετά την απώλεια βαθμών από την Δόξα και τον αποκλεισμό από την Ομόνοια στο κύπελλο, ήρθε νέα απώλεια βαθμών και πάλι από την Ομόνοια για να προστεθεί στην ομάδα του Β.Μιλόγεβιτς που τείνει να γίνει ιδανικός αυτόχειρας με κίνδυνο να χαθεί άλλη μια χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που θα χάσει το πλεονέκτημα βαθμών που έχει στην πρώτη θέση αν αύριο η Άεκ κερδίσει τον "σύμμαχο" της Απόλλωνα. Του χρωστά εξάλλου την περσινή δεύτερη θέση.

 

Οι δηλώσεις του Β.Μιλόγεβιτς στην δημοσιογραφική μετά την νέα απώλεια βαθμών με την Ομόνοια.


«Είδαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Πιο πολύ με ανησυχεί και με στενοχωρεί ο τραυματισμός του Κωνσταντίνοφ. Ελπίζω να μην έχουμε ακόμα ένα σοβαρό τραυματισμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει αυτή τη χρονιά, χάνουμε παίκτες. Χάσαμε και τον Σούσιτς με αναγκαστική αλλαγή. Σίγουρα με τις αναγκαστικές αλλαγές χάσαμε και κάποιες ισορροπίες. Ήταν ένα ντέρμπι, έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια. Σίγουρα κάθε βαθμός μετράει. Αν δεν πάρεις τρεις βαθμούς, πάντα είναι καλό να πάρεις έναν. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα υπήρχαν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Σε γενικές γραμμές δεν κινδυνέψαμε. Είχαμε και κάποιες προϋποθέσεις για το 2-0. Μου άρεσε ότι οι παίκτες κυνήγησαν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αυτό δείχνει ότι έχουν χαρακτήρα».



-Για την εικόνα στο 2ο μέρος, αν το ΑΠΟΕΛ πρέπει να τα έχει με τον εαυτό του που δεν κέρδισε: "Μας λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες. Η Ομόνοια δεν είχε να χάσει τίποτα, βγήκε μπροστά και ρίσκαρε. Εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε την τελική πάσα. Είχαμε και κούραση. Είχαμε και τον Μπεν αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Είχαμε τα σχέδια μας. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερες τελικές στο τέρμα. Οι δυο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικό στόχο. Το ζητούμενο είναι να μαζεύεις τους βαθμούς. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω".


-Η διακοπή που ακολουθεί μετά την Πάφο έρχεται στο κατάλληλο σημείο; "Αν θα είναι καλό για εμάς ή όχι δεν το ξέρω. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τέτοια κατάσταση με τραυματισμούς. Έγινε παρόμοια φάση με τον Φεράρι, προχθές με τον Γουίλερ. Φοβάμαι πάρα πολύ για τον Κονσταντίνοφ, παρακαλώ τον Θεό να είναι καλά το παιδί. Ο Τάσος το ίδιο. Δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει η διακοπή. Νομίζω είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε τόσα προβλήματα, μας κυνηγάει από την αρχή. Αν ήταν απλοί τραυματισμοί, το καταλαβαίνω. Αλλά αν θα έχουμε δυο σοβαρά γόνατα σε 10 μέρες δεν θα είναι καλό. Τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται. Κουράγιο στα παιδιά. Μας πείραξε πάρα πολύ, στα αποδυτήρια είναι κατεβασμένα τα κεφάλια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά και παρακαλώ να μην είναι κάτι σοβαρό. Ελπίζω, δεν το ξέρω. Μην το πάρετε ότι είναι κάτι".


-Οι απουσίες μπορούν να σας αναγκάσουν τρόπο παιχνιδιού; "Εμείς θα πάμε φουλ μέχρι τέλους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα δούμε αν θα αλλάξουμε κάτι. Είναι όλοι σημαντικοί παίκτες για εμάς. Δεν είναι μόνο να επιστρέψει ο παίκτης, θέλει και 2-3 παιχνίδια να ρολάρει. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στον κόσμο που μας έδωσε κουράγιο. Νομίζω ο κόσμος καταλαβαίνει ότι πραγματικά βρισκόμαστε σε πάρα δύσκολη θέση γιατί έχουμε προβλήματα. Αλλά δεν θα κλαίμε, πάμε παρακάτω, βλέπουμε θετικά».


ΒΙΝΤΕΟ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]