ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η μικρή Αικατερίνη είναι 6 μηνών και μας χρειάζεται


Ονομάζεται Αικατερίνη, είναι μόλις έξι μηνών και χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία που υφίσταται από τον καιρό που γεννήθηκε. Η Αικατερίνη, έχει αναιμία και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, προκειμένου να σταματήσουν οι μεταγγίσεις αίματος που πρέπει να κάνει κάθε μήνα. 


Η περίπτωση της μικρής μαχήτριας, έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και το προσεχές Σάββατο από τις 11:00 π.μ μέχρι τις 4 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκστρατεία ζωής σε έξι σημεία σε όλες τις πόλεις, προκειμένου να γίνει δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών. Την εκστρατεία διοργανώνουν η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. 


Η μικρή Αικατερίνη είναι 6 μηνών και μας χρειάζεται.


Η Αικατερίνη είναι το μοναδικό παιδί νεαρού ζευγαριού, που διαμένει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Συγγενικό της πρόσωπο ανέφερε στον «Φ» πως η Αικατερίνη διαγνώστηκε με αναιμία λίγο καιρό αφότου γεννήθηκε. «Κάθε φορά που θα αρρωστήσει το μωρό κινδυνεύει», ανέφερε απευθύνοντας έκκληση προς τον κόσμο ν’ ανταποκριθεί στην μεγάλη εκστρατεία ζωής που διοργανώθηκε. «Παρακαλούμε όσους πιο πολλούς μπορούν να έρθουν να δώσουν δείγμα σάλιου για να μπορέσει να βρεθεί συμβατός δότης, να κάνει το μωρό μεταμόσχευση και να θεραπευτεί. Είναι μια απλή διαδικασία πέντε λεπτών, θα δώσει κάποιος δείγμα σάλιου και μετά θα συμπληρώσει τα στοιχεία του. Υπάρχει χρονικό περιθώριο που μπορεί να κάνει την μεταμόσχευση και εάν δεν βρεθεί δότης θα πρέπει για μια ζωή να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Είναι επώδυνο για το μωρό, ταλαιπωρείται». 



Τα σημεία όπου θα γίνουν οι δειγματοληψίες το Σάββατο 29 Απριλίου από τις 11:00 π.μ- 4 μ.μ είναι: Nicosia Mall , Mall of Cyprus (Λατσιά), Metropolis Mall (Λάρνακα), My Mall Limassol (Λεμεσός), Kings Avenue Mall (Πάφος), Υπαραγορά Κόκκινος (Παραλίμνι).    

φιλελεύθερος 


Σημείωση από APOELGROUP: Είναι από ΑΠΟΕΛίστικη οικογένεια στο Λιοπέρι.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]