ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βροχή τα πρόστιμα Βρυωνίδη στον ΑΠΟΕΛ - Έξι στο σύνολο

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ αριστοτέλης βρυωνίδης, ο εντεταλμένος του ορκισμένου εχθρού του ΑΠΟΕΛ κούμα, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:


(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, φωτοβολίδα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (κροτίδες) και ρίψη στον αγωνιστικό  χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδα) κατά  την έναρξη και στο τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1),(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο. 



(γ) για ζημιές που προκάλεσαν εντός του σταδίου οπαδοί της ομάδας(έσπασαν καθίσματα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(δ) για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας ακατάλληλου για  αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(ε) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ.18  της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου  2022- 2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας  ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή  προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(στ) για ρίψη αντικειμένων μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των  Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο. 


στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου  2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού  /10.04.2023 (4η Αγωνιστική).


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]