ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2 ΑΠΟΕΛ (9η αγ. β' φάση) «Αντίο πρωτάθλημα» με βαριά ήττα»

 

Ασυνεπής στο μεγάλο Ραντεβού.

ΜΕ ΗΤΤΑ 3-2 από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό αποχαιρέτησε τον φετινό τίτλο στην 9η αγωνιστική των πλέϊοφς η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Οι 7 πληγές του ΑΠΟΕΛ που τον έκαναν «χορηγό» του ΑΡΗ.

- Η ατυχία στους τραυματισμούς και τα επτά χειρουργεία στη σεζόν...  έχει ευθύνη η Ιατρική ομάδα και το γυμναστικό επιτελείο ή απλά ήταν η κακιά η ώρα σε όλους? 

- Η καλύτερη προσφορά στον ΑΡΗ ήταν ότι δεν μπόρεσε να κάνει την ανανέωση στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με μηδέν συνεισφορά από τον Μακέντα και ελάχιστη από τον Μπεν ελ φαρτού.

- Η τοξικότητα και το αντιΑΠΟΕΛίστικο μένος των υπόλοιπων ομάδων, ιδιαίτερα του Απόλλωνα και του Ομονοιάτη Αυγουστή κατά του ΑΠΟΕΛ.

- Η αδυναμία του Σέρβου προπονητή να διαχειριστεί τον ΑΠΟΕΛ κάτω από πίεση και οι ολότελα λανθασμένες αλλαγές στα πλείστα χαμένα παιγνίδια.

- Η μείωση του ρόστερ "για να δουλεύει καλύτερα" μας είπε ο Σέρβος, αφού έστειλε εκτός ομάδας τους Μορέϊρα, Πολυκάρπου, Ντουμπραβάνου και Ντιαβαρά. Το καλοκαίρι έφυγαν δανεικοί οι Έσσελινγκ, Κούτσακος, Γαβριήλ, Ντίαζ (ο Σέρβος ήρθε αργότερα) και τον Δεκέμβρη αποχώρησαν οι Μπλούμ, Μούγιανιτς και Μάγκλιτσα.

- Η ασυνέπεια της διοίκησης στις πληρωμές με αποτέλεσμα κάποιοι να δημιούργησαν τοξικό κλίμα στα αποδυτήρια. 

- Ο αποκλεισμός από το κύπελλο.

Αφήνουμε τα υπόλοιπα στην κρίση σας. Η επόμενη μέρα στον ΑΠΟΕΛ θα είναι τρομερά δύσκολη. ***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]