Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων (#4η)


 Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ.


Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Γ.Σ.Π., την Κυριακή 17.09.2023 και ώρα 20:30. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παρουσία  φιλάθλων και των δύο ομάδων.


Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:30. Προτρέπονται οι φίλαθλοι, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα.


Θα διεξάγεται ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια εισόδου και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας για όλους.


Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο εισόδου.


Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Νότιες και Ανατολικές κερκίδες του σταδίου, ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο μέσω των φώτων Τροχαίας «Καλησπέρα» και ακολούθως από τον υπερυψωμένο κυκλικό κόμβο ΓΣΠ δεξιά προς Νότιες, Ανατολικές και Δυτικές κερκίδες. Να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Δυτικό και στον Νότιο χώρο στάθμευσης.


Για το συγκεκριμένο αγώνα θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα έξω από την Βόρεια  Κερκίδα και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ μπροστά από Βόρεια κερκίδα.


Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ  μόνο. Τα ταμεία θα ανοίξουν στις 18:30.


Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις Βόριες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο μέσω του κυκλικού κόμβου Καλαμών αριστερά προς τα φώτα Ορφανίδη προς Κυκλικό Κόμβο Βικέλα και στην συνέχεια στο στάδιο Γ.Σ.Π. προς το Βόρειο χώρο στάθμευσης.


Τονίζεται σε όλους ότι:


Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα    Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα 

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού 

Απαγορεύεται η είσοδος εντός του σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου δεν επιτρέπεται

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.


Τα σημεία συλλογής προσωπικών αντικειμένων είναι η Βόρεια Κερκίδα για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ και τα Δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ..


Σημειώνεται ότι η στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.


Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα υπάρχει αστυνομική παρουσία στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]