Ben El Fardou: «Έτοιμος να "κρεμάσει τα παπούτσια του"!»


Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «hotsport.rs» ο 34χρονος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν, σκέφτεται να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.


«Ο επιθετικός από τις Κομόρες, με Γαλλική και Σέρβικη υπηκοότητα, είναι αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην απόφαση να αποσυρθεί και να βγει στη σύνταξη, παρά να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.  


Στον ΑΠΟΕΛ πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπολογίζεται από τον Σα Πίντο.

 

Ο ΜΠΕΝ είχε πάθει ρήξη αχίλλειου τένοντα όταν αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (14/5/23). Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εγχείρηση, χωρίς να είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.  



Ο Μπεν που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Γενάρη, μετά από εισήγηση του Βλάταν Μιλόγεβιτς, θα συνεχίσει με ατομικές προπονήσεις το επόμενο διάστημα και θα επεκτείνει την καριέρα του μόνο εάν λάβει πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί» σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]