ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 5-0 ΔΟΞΑ, 13η αγωνιστική «Η Δόξα παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γαλαζοκιτρίνων»

 

"Πρωταθλητής" χειμώνα ο ΑΠΟΕΛ? - Ευρεία νίκη 5-0 επί της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς.


Με μία μεγάλη σε έκταση νίκη 5-0 επί της ομάδας του Καραβίδα, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος cyta, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φινάλε του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, κατακτώντας* τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα παρά την ισοβαθμία με την Πάφο. Κι όλα αυτά υπό την αίρεση του ΑΡΗ που αν κερδίσει απόψε την ΑΕΛ, τότε γίνεται αυτός πρωταθλητής χειμώνα αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ... κι ο ΑΠΟΕΛ πέφτει 2ος!!!


Ο Ζοζέ Ντομίγκες είδε τους Τάσο Δώνη και Άνχελ Κρέσπο να κάνουν σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρώτο να σκοράρει δις μετά από ασίστ των Γουίλσον (3-0) και Ντάλσιο (4-0), και τον Κρέσπο να βρίσκει δίχτυα και να ανοίγει το σκορ στο 15’ (1-0), από την εκπληκτική ασίστ του Μαρκίνιος.


Ο Κβιλιτάϊα με τη σειρά του πήρε την ασίστ του Ντάλσιο (2η στο παιγνίδι), για να προσθέσει κι αυτός το όνομά του στους σκόρερ στο τέλος της αναμέτρησης (5-0), ενώ ο Αργεντίνος μεσο-επιθετικός «κάρφωσε» τον αντίπαλο κήπερ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στις αρχές του β' ημιχρόνου για το (2-0).



***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***












***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]