ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Α.Δ. Βροχή τα πρόστιμα, πληρώνει και για ρατσιστική συμπεριφορά ο ΑΠΟΕΛ


Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/25.11.2023 (12η Αγωνιστική).


(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα)  από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα - πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και περαιτέρω για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί - καπνογόνα στην κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα) από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση των άρθρων 10.2β και 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.(γ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο (έσπασαν καθίσματα και γυάλινη πόρτα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(δ) για επίδειξη από οπαδούς της ομάδας στο 92ο λεπτό του αγώνα προς ποδοσφαιριστή της φιλοξενούσας ομάδας ρατσιστικής συμπεριφοράς η οποία προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και/ή θίγει/ή μειώνει την αξιοπρέπεια ατόμου, κατά παράβαση των άρθρων 11.1(α)(β) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(ε) για χρήση λέιζερ από οπαδό της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα με στόχο τους ποδοσφαιριστές, τον πάγκο της φιλοξενούσας ομάδας και τον διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(στ)  λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024.  

Απόφαση: Πρόστιμο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]