ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ 2-1 ΑΠΟΕΛ, 19η Αγ. «Αν δεν συνέλθουμε αμέσως... τίτλος ΓΙΟΚ»


19η αγωνιστική: Η Άχνα «φρέναρε» τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ – Πρώτη ήττα για τον ΘΡΥΛΟ το 2024.




Παγκύπριο πρωτάθλημα cyta: Ο Εθνικός Άχνας έβαλε «stop» στην πρωτοπόρο ομάδα του ΑΠΟΕΛ, και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο Δασάκι, σε ματς της 19ης αγωνιστικής, μετά από 4 ήττες και 1 ισοπαλία με τον Σατσιά στο πάγκο του.


Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιβεβαίωσαν την καθοδική πορεία τους μέσα στο 2024 και αναγκάστηκαν από τους γηπεδούχους σε «στραβοπάτημα».


Και εξηγούμαι για την καθοδική πορεία: Είχε προηγηθεί η "ήττα" που έγινε ισοπαλία με τον Απόλλωνα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ακολούθησε η "ισοπαλία" που έγινε νίκη με την Ανόρθωση και πάλι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, για να έρθει σήμερα μια ξεκάθαρη ήττα ή ένας «γαουρόπατσος» αν προτιμάτε από τον Εθνικό Άχνας για να μας προσγειώσει από το ροζ συννεφάκι μας. Και αν δεν συνέλθουμε αμέσως... τίτλος ΓΙΟΚ. Κι αν χαθεί αυτός ο τίτλος, θα φταίμε πρώτα εμείς και μετά αυτοί που χτίζουν καριέρες... σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. 


Η Άχνα προηγήθηκε με τον Cabrera στο 50' και στο 56' λεπτό, και την ομάδα του ΑΠΟΕΛ να «απαντάει» με τον Πορτογάλο Τομανέ στο 60’ λεπτό σε 2-1. Η ομάδα της Λευκωσίας παραμένει μόνη στην κορυφή και στο +5, από την Ανόρθωση, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]