ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Α.Δ. ΚΟΠ: Έξι χρηματικά πρόστιμα στον ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/02.01.2024 (17η Αγωνιστική).


(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(β) γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας κατά 3,30 λεπτά, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο. 



(γ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(δ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και πυρσοί) πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(ε) για χρήση λέιζερ από οπαδό της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα κατά της κερκίδας και ποδοσφαιριστές της φιλοξενούσας ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(στ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο (έσπασαν καθίσματα και τα έριχναν στον περιφραγμένο χώρο και στην κερκίδα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]