ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Μήνυμα προς όλους τους Αποελίστες

ο ελληνοκύπριος Ραούφ Ντενκτάς.


Ανακοίνωση 8/2/2024


ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ..


Με αυτήν την ανακοίνωση υπογράφεται το τέλος της υπομονής και της ανοχής μας, για όλα όσα γίνονται εις βάρος του ΑΠΟΕΛ μας τα τελευταία 2 χρόνια. Τα εγκλήματα μεν εις βάρος μας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο,  θα συνειδητοποιήσει όμως σύντομα ο ιθύνων νους των πιο πάνω πως όποιος παίζει με το ΑΠΟΕΛ… καίγεται! 


Και τι δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια… Τηλεοπτικά ξεκάθαρα διπλά πέναλτυ στο 90΄που δεν μας δόθηκαν ποτέ και σταμάτησαν ένα μεγάλο σερί νικών, το αμίμητο με 4 κόκκινες και αποκλεισμός μας από το κύπελλο, την επόμενη χρονιά αποκλεισμός πάλι από το κύπελλο με ανύπαρκτη κόκκινη στο κέντρο του γηπέδου, ενώ φέτος αποκλεισμός μας για μια κροτίδα που τόσο σοβαρά έπληξε τον ποδοσφαιριστή, που ξανάπαιξε στον μεθεπόμενο αγώνα της ομάδας του! Την ίδια ώρα που θα ξαναπαιχτεί το παιχνίδι άλλων ομάδων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν παραβίαση πρωτοκόλλων του βαρ, εφαρμογή νέων κανονισμών πάνω στο ΑΠΟΕΛ όπως η ακύρωση γκολ σε ντέρμπι με ανύπαρκτο χέρι μισό λεπτό πριν και ενώ άλλαξε η κατοχή της μπάλας , κόκκινες σε αντιπάλους που δεν δόθηκαν ποτέ και τόσα άλλα που χρειαζόμαστε σειρά βιβλίων για να γραφτούν. Ως κερασάκι στην τούρτα, έρχεται και η γελοία απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για να ευνοηθούν…μαντέψτε ποιοι!


Στο θέατρο του παραλόγου έλαβαν μέρος αρκετοί ηθοποιοί… Μάζιτς, Μενέλαος, Φωτίου, Αργυρού, Νεοκλέους, Ροβέρτος,  Μεσσίνα, Βρυωνίδης και άλλοι εντεταλμένοι αχυράνθρωποι που έκαναν τα πάντα να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ανέθεσε ο…παραγωγός τους. Μέχρι εδώ όμως! Αν σε ανέχεται όλη η Κύπρος συμπεριλαμβανομένου του Πρόδρομου Πετρίδη.. δεν θα σε ανεχτούμε εμείς!


Μήνυμα προς όλους τους Αποελίστες:


 Η συγκεκριμένη διασταύρωση όρκας και ανθρώπου, βγαλμένη από την αποστροφή και την αηδία, ο ελληνοκύπριος Ραούφ Ντενκτάς, έχει βάλει στόχο ζωής να πλουτίσει και να αποκαταστήσει τους δικούς του ανθρώπους καταστρέφοντας το ΑΠΟΕΛ!


 Ήρθε η ώρα των πράξεων και όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πολεμήσει! Από τον πιο μεγάλο στον πιο μικρό! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οπαδό-φορέα αυτής της ιδέας που λέγεται ΑΠΟΕΛ! Οφείλουμε να δείξουμε σε αυτό το τέρας πως είναι ανεπιθύμητος αυτός και οι άνθρωποι του μέσα στην Λευκωσία !Σε κάθε γειτονιά που συχνάζει, σε κάθε εστιατόριο και καφετέρια, παντού! Δείχνουμε έμπρακτα την μήνιν μας σε αυτόν που πολεμά  λυσσαλέα την οικογένεια μας, σε αυτόν που με τις πράξεις του ασελγεί πάνω στους νεκρούς μας, σε αυτόν που θέλει να καταστρέψει την ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ…

Όπως είχε πει κάποιος κάποτε:

-Ας με μισούν, αρκεί να με φοβούνται…


ΑΠΟΕΛ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ

Εκ φύσεως ανώτεροι,  

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ


APOEL Ultras 1979 - official


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]