ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ - Κοροϊδία: Ο VARίστας πήρε απόφαση από τα πλάνα. Που είναι η ξεκάθαρη απόφαση?

 


Οι γραπτές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από μεριάς διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, συνεχίζονται... τη στιγμή που οι άλλοι αλωνίζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νησιού.


ΑΠΟΕΛ:

«Καθαρή και πειστική» η κοροϊδία σας.


Ανακοίνωση εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.


Το ξεγύμνωμα της επιτροπής διαιτησίας και του Ιταλού αρχιδιαιτητή με τον Πορτογάλο αετομάτη διαιτητή/VAR, συνεχίζεται. Να τους χαίρεται η ΚΟΠ και όσοι μας τους κουβάλησαν. Παρά το ότι τα φυντάνια τους, για πολλοστή φορά διαμόρφωσαν αποτελέσματα με τα λάθη τους, (είναι η χρονιά με τα περισσότερα εξόφθαλμα διαιτητικά σφάλματα επί εποχής VAR) και αντί να βγάλουν μια ανακοίνωση που να ζητάνε συγνώμη για όλα όσα συμβαίνουν, επιλέγουν να παίξουν με την νοημοσύνη του κόσμου.


«Καθαρή και πειστική» η απόφαση του αετομάτη Πορτογάλου VAR, που είδε τελικά όσες κάμερες είδε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. «Καθαρά και πειστικά» και τα πλάνα που τον έπεισαν να διαμορφώσει ένα ακόμα αποτέλεσμα στην αλυσίδα των πολλών φετινών τραγελαφικών αποφάσεων. Τελικά ο VARίστας πήρε απόφαση από τα πλάνα που εδώ και δύο μέρες βλέπει όλος ο κόσμος και διερωτάται που είναι η ξεκάθαρη απόφαση. Η κοροϊδία συνεχίζεται και μάλιστα με «καθαρό και πειστικό» τρόπο πλέον. Η ανοχή έχει τελειώσει. Όσοι νομίζουν ότι θα παίζουν με τους κόπους και τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ, θα μας βρουν απέναντι τους, με ό,τι κόστος και αν προκύψει. Και η ευθύνη είναι καθαρά δική τους, γιατί ορίζεται από τις πράξεις τους.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]