ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΡΗΣ 2-1 ΑΠΟΕΛ (3η-β' φάση) «Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΠ»

 


Το γράφαμε από την 1η αγωνιστική των πλέϊοφς, το λέμε και τώρα. 

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ! Ο τίτλος περνά από το ΓΣΠ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η ήττα στη Λεμεσό. Όλα είναι στα χέρια μας, δηλαδή, όλα περνούν από τα δικά μας πόδια και τους πέντε αγώνες που έχουμε να δώσουμε στο ΓΣΠ,  από τους επτά που απομένουν στα πλέϊοφς. 


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***




Στο παιγνίδι.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" επέδειξαν τη γνωστή αδυναμία τους στα εκτός έδρας ματς, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα τους στο πρωτάθλημα, όλες έχουν έρθει σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο ΑΡΗΣ πήρε τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει τον τίτλο επικρατώντας δίκαια του "προβληματικού" ΑΠΟΕΛ με 2-1. Για πολλοστή φορά την τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο είχε αρνητική εικόνα σε εκτός έδρας ματς και δεν είναι τυχαίο πως όλες οι ήττες του στο πρωτάθλημα (4 τον αριθμό) έχουν έρθει στους εκτός έδρας αγώνες του.

Στην Λεμεσό, και τα δύο του γκολ ο ΑΡΗΣ τα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ απλά μείωσε στην επανάληψη με τον Κβιλιτάϊα. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο ενώ στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι με τον Τομανέ. Ήρωας του αγώνα ο Μπέλετς που γλύτωσε την ομάδα του από μια μεγάλη συντριβή με τέσσερις μεγάλης εμβέλειας αποκρούσεις. 

Και κάπως έτσι ο ΑΡΗΣ έφτασε στους 60 βαθμούς, πλησιάζοντας τον ΑΠΟΕΛ στους -3 βαθμούς.




***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***








Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]