ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

RICARDO SA PINTO: «Νομίζω η ομάδα άξιζε το δεύτερο γκολ για τη συμπεριφορά της και την πίστη της... δεν συνέβη»



«Κάνουμε σπουδαία σεζόν, δεν μπορούμε να είμαστε λυπημένοι, μόνο για το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας...» δήλωσε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Ρικάρντο Σα Πίντο,  μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 2-1 από τον Άρη στη Λεμεσό.


RICARDO SA PINTO - Αναλυτικά:


«Νομίζω το πρώτο ημίχρονο ο Άρης ακόμη κι αν δεν έπαιξε καλά και με το στιλ του, γιατί έχουν ταχύτητα, δύναμη, αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Ξέραμε ότι θα έβαζε πίεση. Συνήθως είμαστε συμπαγείς κι ελέγχουμε την κατάσταση, σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί ανασταλτικά και το πληρώσαμε πολύ, 2-0 στο ημίχρονο και αποβολή στον Πέτροβιτς. Ο διαιτητής άφησε την κίτρινη και μας στοίχισε γιατί μετά ήρθε η αποβολή. Ήταν πολύ δύσκολο πρώτο ημίχρονο για εμάς.



Μετά από 2-0 με τον Άρη είναι δύσκολο να το ανατρέψεις με 11, πόσο μάλλον με 10. Δείξαμε πνεύμα σε αυτή την κατάσταση, ακόμη και με δέκα μπορούσαμε να πάρουμε ισοπαλία. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία δευτερόλεπτα κι αυτό δείχνει τι συνέβη. Νομίζω η ομάδα άξιζε το δεύτερο γκολ για τη συμπεριφορά της και την πίστη της. Δεν συνέβη. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα σήμερα και είμαστε λυπημένοι αλλά είμαστε περήφανοι για τη δουλειά των παιχτών και τον χαρακτήρα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, είμαστε ακόμη πρώτοι, θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».



ΕΡΩΤΗΣΗ - Αν θεωρεί πως η αποβολή του Πέτροβιτς ήταν καθοριστική κι αν ο παίχτης μπορούσε να την αποφύγει: 

«Ο κανονισμός είναι αυτός και πρέπει να τον αποδεχτούμε. Αν ο διαιτητής έδινε πρώτα την κίτρινη κάρτα ο Πέτροβιτς δεν θα αποβαλλόταν. Ο Πέτροβιτς κάνει σπουδαία σεζόν, σπουδαίος επαγγελματίας, κορυφαίος παίχτης. Είναι δυνατός για να περάσει αυτή την κατάσταση και να δώσει στην ομάδα αυτά που δίνει».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για το ότι παραμένει χωρίς νίκη στο «Alphamega»: 

«Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, δεν συνέβη. Οι παίχτες μας είναι δυνατοί. Έχει πολλή ποιότητα ο Άρης, είναι δύσκολα τα παιχνίδια εδώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ακόμη πρώτοι. Κάνουμε σπουδαία σεζόν, δεν μπορούμε να είμαστε λυπημένοι, μόνο για το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».


ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ: 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]