ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: ΑΡΗΣ 2-1 ΑΠΟΕΛ (3η-Β' φάση) «Ροπαλιά του Άρη στον Θρύλο... όλα ανοικτά για τον τίτλο»


Παρά την κακή εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Λεμεσού, η ομάδα μας γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1. 

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 2-0. Ο Γκομίζ με σουτ άνοιξε το σκορ στο 23’ και ο Μαγιαμπέλλα με διαγώνια κόντρα στο 32’ πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. 


Ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, από το 42', λόγω αποβολής του Πέτροβιτς. Και εκεί που όλα έδειχναν χαμένα για τον ΑΠΟΕΛ ο από... μηχανής ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ με ένα γκολ στο 63' αναπτέρωσε τις ελπίδες των «γαλαζοκιτρίνων» για το θετικό αποτέλεσμα.



Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τομανέ με πολύ ωραία προσπάθεια και κεφαλιά βρήκε το δοκάρι του Νταν Άλβες και εκεί χάθηκε η ισοφάριση, ενώ νωρίτερα ο Σούσιτς αστόχησε στη κεφαλιά που είχε μέσα στη μικρή περιοχή.


Πλέον όλα είναι ανοιχτά στο πρωτάθλημα με τους τρεις πρωτοπόρους να διεκδικούν σχεδόν ισάξια τον τίτλο. Ο μεν ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 63 βαθμούς και στην πρώτη θέση, ο Άρης ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 60 βαθμούς και η ΑΕΚ στη τρίτη με 59 βαθμούς.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]