ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Διάσκεψη Σα Πίντο (ΑΠΟΕΛ 0-2 Ανόρθωση, 6η-Β φάση)


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την νέα ήττα του ΑΠΟΕΛ, η τρίτη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, αυτή την φορά από την Ανόρθωση.


«Ήταν το χειρότερο μας φετινό παιχνίδι και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Πρέπει να αναλύσω όλο το παιχνίδι. Μετά από όσα περάσαμε δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι. Είναι δική μου ευθύνη, οι επιλογές μου, η στρατηγική μου. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να κοιτάξω. Είναι δική μου ευθύνη και προσπαθώ να βρω τι πήγε λάθος. Είναι δύσκολο για όλους. Δεν είμαστε σταθεροί. Προσπαθώ να βρω λύσεις και δεν τις βρήκα. Ακόμη είμαστε πρώτοι».



Για το περιστατικό στη Δυτική: 

«Υπήρξε μια προσβολή με έναν στο τέλος. Άκουσα μια βρισιά, και του είπα πως ακόμη είμαστε πρώτοι και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό τον τρόπο που αντέδρασε».


Αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του: 

«Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. Νίκος Κουγιάλης) είπε ότι το μόνο που με ανησυχεί είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο. Αυτό δεν ισχύει. Εδώ και δύο μήνες έστειλα γράμμα, πάνω από δύο μήνες, αν είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και θέλουν να συνεχίσουμε γιατί είναι σημαντικό να λύσουμε το ζήτημα και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν, ήθελα να ξέρω τις προθέσεις τους. Πέρασαν δύο μήνες. Και χθες είδα τις δηλώσεις του αντιπροέδρου, έκλεισα το στόμα μου μέχρι τώρα και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Όταν λένε πως δεν με ανησυχεί το συμβόλαιο, όχι, σαφώς με ανησυχεί και θέλω να ξέρω το μέλλον μου».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]