ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σα Πίντο: «Παραμένουμε ζωντανοί, παραμένουμε στην 1η θέση»


Όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός Ρικάρντο Σα Πίντο,  που εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την κατάκτηση του τίτλου μετά την ήττα (0-1) του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια και ενόψει του «τελικού» πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.


«Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να προηγηθούμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι, ακόμα και 2-0 γιατί ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα. Είναι κρίμα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να πάει διαφορετικά αυτό το παιχνίδι.



Στο β’ μέρος δεν είχαμε την ίδια αφοσίωση και πειθαρχία στην στρατηγική μας. Έχει καλούς παίκτες ο αντίπαλος, ξέραμε ότι θα παίξει για να εκμεταλλευτεί το λάθος μας. Όταν δεχθήκαμε το γκολ ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Κάναμε αλλαγές, ρισκάραμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παραμένουμε ζωντανοί, παραμένουμε στην 1η θέση και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ: 

«Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα με την ΑΕΚ λόγω του ότι μας κάνει και η ισοπαλία, αλλά δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. θα παίξουμε για τη νίκη, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Θα είναι ένα μεγάλο ματς, στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε στην 1η θέση τόσες αγωνιστικές. Το αξίζουμε περισσότερο και θα το πάρουμε».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]