ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

"Παιγνίδια" του Υπ. Δικαιοσύνης σε βάρος των φιλάθλων

 


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δηλαδή Υπουργός και Αστυνομία, δεν δέχονται να μετακινούνται οι φίλαθλοι σε εκτός έδρας παιγνίδια. Ευθυνόφοβοι που βολεύτηκαν με το μέτρο... ίσως να απαγορέψουμε και την κυκλοφορία αυτοκινήτων για να μην έχουμε δυστυχήματα!!! 


«Η ΚΟΠ έχει κάθε δικαίωμα, αλλά εμείς θα προβούμε στις ενέργειές μας» δήλωσε ο Υπουργός.


Ανακοίνωσε εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, αναφορικά με την απόφαση της ΚΟΠ για άρση του μέτρου απαγόρευσης παρουσίας φιλοξενούμενων οπαδών.


Όπως σημειώνεται, η ΚΟΠ έχει κάθε δικαίωμα να προβεί στην απόφασή της, ωστόσο σημειώνεται ότι θα εκτιμηθεί η κατάσταση σε συνεργασία με την Αστυνομία και γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες:«Ως μέτρο η απαγόρευση της μετακίνησης των φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων είχε επιδράσει θετικά στην αποτροπή σοβαρών επεισοδίων, όπως αυτά είχαν σημειωθεί προτού αυτό το μέτρο εφαρμοστεί και τα οποία οδήγησαν στην επιβολή του, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ακόμη και μετά την εφαρμογή του σημειώθηκαν και πάλι αρκετά φαινόμενα παραβατικότητας.


Η ΚΟΠ έχει κάθε δικαίωμα, ως η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, να προβεί στην απόφασή της αυτή.


Εμείς, από την δική μας πλευρά, (Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και η Αστυνομία) έχουμε υποχρέωση να μεριμνήσουμε για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των φιλάθλων, τη προστασία της κάθε λογής περιουσίας τρίτων και γενικότερα την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων στο πλαίσιο τάξης και ασφάλειας.


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και η Αστυνομία καθηκόντως θα αξιολογήσουν και θα συνεκτιμήσουν την απόφαση αυτή της ΚΟΠ, σε σχέση με κινδύνους τους οποίους τυχόν ελλοχεύει, και θα προβούν στις δικές τους ενέργειες, στο πλαίσιο πάντοτε της αυστηρής τήρησης της κείμενης νομοθεσίας, με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των γνήσιων φιλάθλων και των πολιτών γενικότερα της Κυπριακής Δημοκρατίας».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]