Το μήνυμα Κωνσταντίνου Πετρίδη και οι επόμενες κινήσεις
Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στον ΑΠΟΕΛ, μετά την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πετρίδη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού προέδρου στην νέα εταιρεία που θα δημιουργηθεί από τον Σάββα Λιασή. Όπως γνωστοποίησε, έχει επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία με το επενδυτικό σχήμα του Σάββα Λιασή, έπειτα από πολύμηνες διαβουλεύσεις, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα εποχή στους γαλαζοκίτρινους. Το πλαίσιο της συμφωνίας αναμένεται να παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση, ενώ απομένουν οι τελικές διαδικασίες και εγκρίσεις για την ολοκλήρωσή της.
Constantinos Petrides - Κωνσταντίνος Πετρίδης
Μετά από δύο μήνες εντατικών διαβουλεύσεων, πετύχαμε κατ’ αρχήν συμφωνία με το επενδυτικό σχήμα Σάββα Λιασή (terms of agreement).
Το περίγραμμα της συμφωνίας θα παρουσιαστεί στη προσεχή Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση της δέουσας επιμέλειας, των απαιτούμενων εγκρίσεων και η οριστικοποίηση όλων των σταδίων για μια συμφωνία αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ!



Post A Comment
No comments :