ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Να αντιπαρέλθει τις απουσίες Ντε-Βι και Γιαν-Γιαν


Να αντιπαρέλθει τις απουσίες των Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτα χωρίς βαθμολογικές απώλειες, θέλει ο Γεωργιανός Κόουτς του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια.

Στα «αρνητικά» κι η ανετοιμότητα του πρώτου σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Φερνάντο Καβενάγκι, που σε συνδυασμό με την απουσία του Ντε Βινσέντι, είναι κάτι που μειώνει τη δύναμη πυρός της επιθετικής γραμμής κατά 46% αφού μαζί οι δύο Αργεντίνοι μάγοι της μπάλας πέτυχαν τα 33 από τα 71 τέρματα του «ΘΡΥΛΟΥ» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Λογικά ο Τιμούρ θα ψάξει τα επιθετικά πατήματα της ομάδας στον Πιέρο Σωτηρίου, μιας κι ο έτερος φορ, ο Πολωνός Πιατκόφσκι, δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ και απλά φθίνει στον πάγκο παρά τις ευκαιρίες που πήρε.

 Ο Πιέρος Σωτηρίου δείχνει το δρόμο για τον επόμενο αγώνα . . . . 
(As Seen On Apoelgroup Instagram)
Ο νεαρός ΦΟΡ προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιγνίδια του «ΘΡΥΛΟΥ», με αποκορύφωμα την επίσης πολύ καλή παρουσία του στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την αντίστοιχη της Ουκρανίας, όπου πέρασε σαν αλλαγή στο 70'ο λεπτό της συνάντησης και αναστάτωσε τους Ουκρανούς με δύο κλασσικές ευκαιρίες κι ένα δοκάρι, στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε.

Κερασάκι στην τούρτα, για τη περίοδο φόρμας που διανύει ο Πιέρος, παρά τις τόσες χαμένες κλασσικές ευκαιρίες και τα δοκάρια, είναι το γκολ που πέτυχε στο νικηφόρο 3-0 επί της ΑΕΚ. Ένα τέρμα που τόσο χρειαζόταν ο νεαρός για πολλούς και διάφορους λόγους, περισσότερο όμως για ψυχολογικούς κυρίως λόγους... Εε πόσες φορές η άτιμη να μην του κάνει το χατήρι!

Την θέση του Γιάννη Γιαννιώτα παίρνει ανεπιφύλακτα ο Βάντερ Βιερά, με τον Αρχηγό Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη έτοιμο για την «έκπληξη».. τουλάχιστον αυτό «φώναξε» η αγωνιστική του παρουσία κόντρα στους Ουκρανούς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]