ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Το βραβείο στον PARDO.. τα λεφτά στο ΚΕΝΘΕΑ (Τεράστιος κι εδώ)

Πήρε το βραβείο ο Ούρκο Πάρντο.... αλλά,

Καλύτερος ποδοσφαιριστής Μαρτίου, ο Urko Pardo

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Urko Pardo, αναδείχτηκε από την αντικειμενική και αμερόληπτη ψήφο των αθλητικών συντακτών, ως ο Καλύτερος Ποδοσφαιριστής του Επάθλου Ήθους , Τέχνης και Αρετή Carlsberg, για τον μήνα Μάρτιο 2016.

Για αυτή την επιτυχία ο  Urko Pardo τιμήθηκε από την φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με το Αριστείο του θεσμού, ενώ ο ίδιος επέλεξε το ‘’ Κέντρο Ενημέρωσης για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΝΘΕΑ’’, στο οποίο η  Carlsberg συνείσφερε το πόσο των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της Carlsberg.

Αλλά τα χρήματα τα πρόσφερε στο ΚΕΝΘΕΑ.... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!

Η  απονομή του Επάθλου στον Urko Pardo και της επιταγής στον Δρα Κυριάκο Βερεσιέ, Επιστημονικό Διευθυντή του ΚΕΝΘΕΑ, έγινε την Τετάρτη 30/3/16, στα Κεντρικά Γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς (Carlsberg), στα Λατσιά, από τον Διευθυντή Δημοσίων της Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη, στη παρουσία του  Γενικού Γραμματέα του ΔΣ του ΚΕΝΘΕΑ κ. Λευτέρη Κόκκινο. (φωτο)

Ο Δρ Κυριακος Βερεσιές, ευχαρίστησε την Carlsberg και τον Όμιλο Φωτιάδη για την διαχρονική πρόσφορα και στήριξη που προσφέρει στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τον Urko Pardo που επέλεξε τον ΚΕΝΘΕΑ για την εισφορά του χρηματικού ποσού της Carlsberg.

O Urko Pardo, συγχάρηκε την Carlsberg για την διεξαγωγή του θεσμού που αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και  δίνει τα κίνητρα  στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται μέσα στα σωστά πλαίσια του Τίμιου Παιχνιδιού και της ευγενούς άμιλλας. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αθλητικούς συντάκτες που τον τίμησαν με τη ψήφο τους , αλλά και τους συμποδοσφαιριστές του για την συμβολή τους στην επιτυχία του αυτή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]