ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόσκληση στον Καρλίτος για τις 9 του μήνα


 - Για τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορτ ΦΜ ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Πετεβίνος.

Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι στη Γενική Συνέλευση.. ίσως και εντός της ημέρας οι υπογραφές με τον Νεκτάριο.. ενώ σε σχέση με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεν έχει καθοριστεί ακόμα η επίσημη πρώτη.

Όλες οι δηλώσεις:

Για την αυριανή γενική συνέλευση, αλλά και τα θέματα προγραμματισμού…
«Είναι ένα σημαντικό γεγονός. Θα υπάρξει ενημέρωση για το πλάνο που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Τα όσα αφορούν τη γενική συνέλευση, δεν βάζουν άνω τελεία σε ότι πρέπει να τρέξει στο κομμάτι του προγραμματισμού. Προχωρούμε και αναλόγως θα δούμε όταν θα υπάρξει κάτι επίσημο».

Για τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν ενέργειες της διοίκησης για το θέμα της συνέλευσης…
«Να μην γεμίζουμε με προσδοκίες τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Εδώ και αρκετό καιρό ο πρόεδρος έχει αναλώσει πολύ χρόνο για την εξεύρεση εταιριών και ατόμων που θέλουν να επενδύσουν. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο πέραν αυτού που έχει αναφερθεί στη λογοδοσία του προέδρου. Αν  υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Είναι το θέμα εφαρμογής του στρατηγικού πλάνου που έχει να κάνει με τους τρεις πυλώνες: μείωση του ρόστερ, μείωση μισθολογίου και η επένδυση στις ακαδημίες. Για το τελευταίο, έχουν ήδη ξεκινήσει και βρισκόμαστε προς το τέλος της πρώτης φάσης του ιδιόκτητου γηπέδου για τις ακαδημίες. Είναι ένα έργο που η διοίκηση ήθελε να κάνει πράξη. Αυτό προϋποθέτει και εξοικονόμηση σημαντικού ποσού. Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό».

Για την προσπάθεια για μείωση του μισθολογίου και για το ρόστερ…  
«Έχει μπει ένας στόχος για μείωση τουλάχιστον 10% στο μισθολόγιο του ρόστερ. Η ενέργεια του Αλωνεύτη δεν είναι η μόνη. Όλες οι κινήσεις που έγιναν με τους Κίσσα, Πάρντο και στην προσδοκία για επίσημη κατάληξη με Αλεξάνδρου είναι σε αυτό το κλίμα. Ευελπιστούμε να έχουμε νέα στη συνέχεια».

Για το θέμα των αποζημιώσεων με ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων…
«Το θέμα είναι αν θα έχουμε γρήγορη κατάληξη ή όχι. Είναι άλλο να βρει ένας ποδοσφαιριστής τον επόμενο σταθμό της καριέρας και άλλο να τον θέσεις εκτός ρόστερ χωρίς να έχει βρει ομάδα. Είναι δύσκολο να προσδιορίσεις ποια θα είναι η εξέλιξη τους. Η προσπάθεια  που γίνεται είναι να μην είναι χρονοβόρο. Δεν εξαρτάται όμως από το ΑΠΟΕΛ».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Στίλιτς…  
«Ναι ισχύει. Από το φιλολογικό ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη κατάληξη υπάρχει μεγάλη διαφορά».

Για τον Αλεξάνδρου…  
«Όταν δεν τελειώνει και επίσημα κάτι, τότε θα πρέπει να είμαστε συντηρητικοί στη δική μας τοποθέτηση. Θα περιμένουμε να υπογραφούν τα συμβόλαια και να ανακοινώσουμε».

Για τις θέσεις στις οποίες θα προκύψει ενίσχυση…
«Επιθετικός και αριστερό μπακ. Συνεχίζονται οι προσπάθειες και τρέχει ολόκληρος ο προγραμματισμός».

Για τον Καρλίτος…  
«Θα πάρει προσκλητήριο για τις 9 του μήνα».

Αν θα πάνε στην προετοιμασία και νεαροί ποδοσφαιριστές…
«Είναι ένα σημαντικό μέρος που θα γίνει αναφορά από τον ίδιο τον πρόεδρο στη συνέλευση».

Για την πρώτη προπόνηση και αν θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο…  
«Οι πρώτες μέρες είναι για τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Θα αναλωθούν στον Αρχάγγελο για να γίνουν οι μετρήσεις. Αν υπάρξει επίσημη πρώτη όπως την αντιλαμβανόμαστε θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]