ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Φεύγει ο Μάης και έρχεται ο Ορλάντης


 - Αυτό που φημολογήται εδώ και τόσες μέρες, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά τελικά με τον ερχομό του νέου μήνα.

Φεύγει ο Μάης κι έρχεται ο Ιούνης και μαζί του φέρνει την 1η μεταγραφική κίνηση του ΑΠΟΕΛ για το καλοκαίρι, αυτής του 31χρονου μεσοεπιθετικού γουίνγκερ Άνδρεα Ορλάντι (πάντοτε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Το συμβόλαιο του Ισπανού με την Ανόρθωση, ολοκληρώνεται στις 31 του Μάη και από την επόμενη μέρα ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος για να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί κι αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα μας, που αναμένει τον Ορλάντι για να συναντηθεί μαζί του την 1η του μηνός, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της μεταγραφής του Ισπανού μέσου στον «ΘΡΥΛΟ».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Άνδρεα Ορλάντι, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αλαβές για να ανδρωθεί στη συνέχεια ποδοσφαιρικά στην Β' ομάδα της Μπαρτσελόνας. Ακολούθως επέστρεψε στην Αλαβές για να πάρει μεταγραφή στην Αγγλική Σουόνση που εκείνο το διάστημα αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Σιηπ. Με την Σουόνση πανηγύρισε την άνοδο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στην Πρέμιερ Σιήπ για να αγωνιστεί με τα "Θαλασσοπούλια" της Μπράϊτον για 2 χρονιές, πριν μετακομίσει στην Βόρεια Αγγλία και στην Μπλάκπουλ, από όπου και τον απέκτησε η Ανόρθωση το περασμένο καλοκαίρι.

Στατιστικά ORLANDI:



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]