ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Κετσπάγια στην ΑΕΚ με "διαβατήριο" ΑΠΟΕΛ


Το διαβατήριο του ΑΠΟΕΛ... τι Φινκ, τι Κετσπάγια!

 - Είναι πια οριστικό, ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Αθηνών αφού "προσπέρασε" τον άλλο υποψήφιο, πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόρστεν Φινκ, στην τελική ευθεία κόβοντας πρώτος το νήμα για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Τιμούρ! (το ρεπορτάζ της aek365)

Ο Κετσπάγια βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας


Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα προκειμένου να κάνει από κοντά τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για τον λόγο αυτό πήγε στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, προκειμένου να ξεκινήσουν οι επαφές.

Ο Κετσπάγια συνοδευόταν από τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ενώ στα γραφεία λίγα λεπτά μετά την άφιξή του έφτασε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι συζητήσεις γίνονται μεταξύ Κετσπάγια, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

Προηγούμενη ενημέρωση
Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προσγειώθηκε στις έντεκα στη χώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος και λίγο μετά έκανε την εμφάνιση του στο χώρο αφίξεων. Παρά τις έντονες πιέσεις και τις συνεχείας ερωτήσεις δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Ο Κετσπάγια ήρθε για να μιλήσει με την ΑΕΚ ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Απόψε πιθανότατα θα έχει δείπνο με τους ανθρώπους της Ένωσης ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ραντεβού για να μιλήσουν επισήμως για το θέμα της συνεργασίας τους.

SPONSORED:
senior frog
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]