ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: ΑΕΖ - ΑΠΟΕΛ | Επιτέλους «ΘΡΥΛΟΣ»


Επιτέλους «ΘΡΥΛΟΣ» μετά από 2 εβδομάδες βασανιστικής διακοπής.

Η νίκη επί ενός υποδεέστερου αντιπάλου, όπως είναι η ΑΕΖ, φαντάζει εύκολη υπόθεση κι ας είναι εκτός έδρας αγώνας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Κάθε άλλο, αφού το σημερινό παιγνίδι κρύβει παγίδες και εγκυμονεί κινδύνους καθώς είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ μετά την διακοπή.

Ο πρώτος κίνδυνος προέρχεται από την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Μια διακοπή που άφησε αρκετούς παίκτες της ομάδας σε αγωνιστική απραξία, εκτός από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που είχαν προπονήσεις και αγώνες με τις Εθνικές ομάδες. Οι μισοί ήταν στις Εθνικές και οι άλλοι μισοί στον «Αρχάγγελο» ενώ αυτοί που έμειναν πίσω είχαν πάρει και τριήμερο ρεπό. Οι προερχόμενοι από τις Εθνικές όμως, είχαν μόνο μια μέρα ξεκούρασης μετά από 2 παιγνίδια και αντίστοιχα ταξίδια των Εθνικών τους ομάδων.

Ο άλλος κίνδυνος προέρχεται από τον Ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης που ακολουθεί, αφού όλων το μυαλό είναι στραμμένο στην Ελβετία. Φυσιολογικό αφού ο «ΘΡΥΛΟΣ» ηγείται του γκρουπ. Με δεδομένο λοιπόν, το αυξημένο ποσοστό των πιθανοτήτων για πρόκριση στον επόμενο γύρο, είναι λογικό να απασχολεί το μυαλό των ποδοσφαιριστών η Ευρωπαϊκή πρόκριση και διάκριση, ιδιαίτερα όταν έχουν απέναντι τους σήμερα την νεοφώτιστη ΑΕΖ...

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος όμως προέρχεται από την ίδια την ΑΕΖ. Τυχόν υποτίμηση της ΑΕΖ και με τη σκέψη σε εύκολο πέρασμα από το «Παφιακό» τότε αυτό ίσως να αποβεί μοιραίο. Οι Ζακακιότες έχουν μια πολύ καλά οργανωμένη και καλοδουλεμένη ομάδα κι όσοι την αντιμετώπισαν μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για το συγκρότημα του Νικόλα Μαρτίδη.

Η ΑΕΖ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς στο ενεργητικό της. Μετρά 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 6 παιγνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Κέρδισε τον Εθνικό Άχνας στην πρεμιέρα με 3-1 ενώ παραχώρησε 3 ισοπαλίες, στην Καρμιώτισσα με 0-0, στην Ανόρθωση με εκείνο το εκπληκτικό 2-2 στο ΠΑΠ και στον ΑΡΗ με 0-0. Έχασε από τον Απόλλωνα με 0-4 και από την Νέα Σαλαμίνα με 1-5. Έχει τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ελλαδίτη Πάγκαλο με 5 τέρματα.

Το πλάνο του Κόουτς είναι λίγο πολύ γνωστό...

Ο Βάτερμαν σταθερά στον άσσο (που θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τη Δόξα) και οι Λάγο - Μιλάνοφ στα δύο άκρα της άμυνας, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καρλάο - Αστίθ.
Στον κεντρικό διάδρομο θα έχουμε τους Μοράϊς - Βινίσιους και στα δύο φτερά τους Γιαννιώτα - Βάντερ. Στάθης και Εφραίμ ίσως να είναι οι δύο από τις τρεις αλλαγές.
Δίπλα από τον Βινίσιους αναμένεται να παίξει ένας εκ των Μπρεσσάν - Μπερτόλιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιέρος Σωτηρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Pardo, Waterman,
Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου,
Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Παπαφώτης,
Σωτηρίου.

Τραυματίες και εκτός αποστολής είναι οι De Camargo και Orlandi.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
MILANOV - CARLAO - ASTIZ - LAGO
MORAIS
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - VINICIUS - BERTOLIO - ΕΦΡΑΙΜ
ΠΙΕΡΟΣ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής στο Παφιακό στάδιο, ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Ανδρέας Ορθοδόξου (ένας επικίνδυνος κομπλεξικός και αντιΑΠΟΕΛίστας Λεμεσιανός, που έκαψε πέρσι την ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ).
Α' Βοηθός Διαιτητής ο Μιχάλης Σωτηρίου, Β' Βοηθός ο Χαράλαμπος Γεωργίου και 4ος Διαιτητής ο Νικόλας Νεοκλέους. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Μιχάλης Ιωάννου.

ΚΑΡΤΕΣ:
Οι 10 κίτρινες κάρτες: 2 Καρλάο, 1 Βιεϊρά, 1 Μπερτόλιο, 1 Γιαννιώτας, 1 Μερκής, 1 Αστίθ, 1 Μιλάνοφ, 1 Λάγο, 1 Αρτυματάς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Η προπώληση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα γίνεται στο Ξενοδοχείο Basilica Holiday Resort.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τα αστυνομικά μέτρα που θα ισχύουν στη σημερινή συνάντηση.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 202 Cytavision Sports 2.
      
LIVEstream: Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή περιγραφή LIVE, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΣΗΜΕΡΑ:
ΑΕΖ-ΑΠΟΕΛ 18:00
Ομόνοια-Ανόρθωση 18:00
ΑΕΛ-Σαλαμίνα 20:00

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Δεν υπάρχει προϊστορία αφού είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται σε επίσημο αγώνα οι δύο ομάδες, εκτός από το φιλικό προετοιμασίας του καλοκαιριού, που έγινε στο Δασάκι με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει με 0-3.

Προβάλλει:
Διασκεδάζουμε, γλεντάμε, και πάντα υπέροχα περνάμε!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]