ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ούτε τώρα ο ΑΠΟΕΛ, Έχασε 77-66 από την ΑΕΚ (φώτος)


Την πρώτη του ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας και δεύτερη από την ΑΕΚ μαζί με το Σούπερ-καπ, δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) στο "Κίτιον Αθλητικό Κέντρο" στη Λάρνακα, ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ από την Πετρολίνα ΑΕΚ με 77-66.

 - Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με 40-31. Η υπεροχή της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο όπου η διαφορά έφθασε μέχρι τους 20 πόντους. Ο ΑΠΟΕΛ δεν τα έβαλε κάτω, μειώνοντας στην τέταρτη περίοδο την διαφορά στους πέντε πόντους (60-55), όμως η ΑΕΚ είχε πιο καθαρό μυαλό στα τελευταία στάδια του αγώνα και δίκαια πήρε την νίκη με τελικό σκορ 77-66, ενώ ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τα ίδια σημάδια όπως έχασε στους πρόσφατους αγώνες, με ΑΕΚ(σούπερ-καπ), με Tsmoki-Minsk και Pardubice για την Ευρώπη.

 Κορυφαίος για τον ΑΠΟΕΛ ο Παντούρης και από την ΑΕΚ ο Νόουλς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ:

Πρώτη ήττα για την καλαθοσφαιρική μας ομάδα.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε στο Κίτιον η καλαθοσφαιρική μας ομάδα από την ΑΕΚ με 77-66 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών.

Η ομάδα μας πλήρωσε τα κενά διαστήματα που παρουσίασε προς το τέλος της δεύτερης περιόδου και αρχές της τρίτης.

Η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους, οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη επέστρεψαν και μείωσαν στους πέντε, ωστόσο δυστυχώς η αντεπίθεση δεν είχε την ανάλογη διάρκεια μέχρι το τέλος. Η σημερινή ήταν και η πρώτη ήττα του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.

Απόλυτα ισορροπημένο το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα, με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια να παρουσιάζονται πιο εύστοχες. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 14-13, ωστόσο δέχθηκε τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήγε στη δεύτερη περίοδο με μειονέκτημα δυο πόντων (16-14).

Ο ρυθμός των πρώτων λεπτών ήταν πανομοιότυπος με του πρώτου δεκαλέπτου. Η ομάδα μας στα μέσα της περιόδου εμφάνισε κενά διαστήματα και επέτρεψε στην ΑΕΚ να δημιουργήσει διαφορά εννέα πόντων (30-21).

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν βοήθησε την ομάδα μας, ο αντίπαλος το αξιοποίησε και εκτόξευσε τη διαφορά στους 20 πόντους. Ο Δημήτρης Κουστένης ηρέμισε τους καλαθοσφαιριστές του, οι οποίοι με σερί πόντων μείωσαν στο -10 (60-50).

Στην τελευταία περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στα αρχικά στάδια και ψαλίδισε ακόμα περισσότερο τη διαφορά, στους πέντε πόντους. Εντούτοις, η αντεπίθεση δεν είχε την ανάλογη διάρκεια, με την ΑΕΚ να ξεφεύγει εκ νέου και στο τέλος να κερδίζει με 77-66.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Μόμπλεϊ με 23 πόντους, ακολούθησαν οι Μπράουν με 14 και Ράιτ με 10.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 40-31, 60-50, 77-66

ΑΠΟΕΛ (Δημήτρης Κουστένης): Μπάσεϊ 8, Μπράουν 14, Μπερνατόφσκι 3, Κασκίρης, Ράιτ 10, Κοιλαράς 3, Κούνας, Παντούρης 5, Μόμπλεϊ 23.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]