ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: ΑΠΟΕΛ - Καρμιώτισσα | «Τρίποντο στην επέτειο»


 - Για την 10η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος CYTA, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο ΓΣΠ, την νεοφώτιστη ομάδα της Καρμιώτισσας, με στόχο να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τον διατηρήσουν στη 2η θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τα γενέθλια του και θέλει να πάρει τη νίκη και το τρίποντο πάνω στην Καρμιώτισσα, για να γιορτάσει τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Όσοι περίμεναν ''χείρα βοηθείας'' από την ΑΕΛ για να ανεβούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (αφού πρώτα κερδίσουμε την Καρμιώτισσα), έπεσαν έξω, αφού η ΑΕΚ κέρδισε την ΑΕΛ στην Λάρνακα με 2-1 με ανατροπή του σκορ αφού έχαναν με 0-1, συνεχίζοντας έτσι αήττητη την νικηφόρα πορεία της, έχοντας 10 νίκες σε 10 αγώνες, χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπως ο ΘΡΥΛΟΣ, κάτι που την βοηθά να παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένη στον μοναδικό στόχο της που είναι το πρωτάθλημα.

Μεγαλύτερη προσπάθεια..
Ο ΘΡΥΛΟΣ θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρει να προσπεράσει την ΑΕΚ. Θα πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει όλα του τα παιγνίδια και να περιμένει την επόμενη συνάντηση με την ομάδα της Λάρνακας στον επόμενο γύρο. Θα είναι δύσκολο να δούμε βαθμολογικές απώλειες από την ΑΕΚ, αφού πέραν της πολύ καλής ομάδας που διαθέτει, από την άλλη θα έχει και την βοήθεια όλων των υπολοίπων ομάδων που θα την βοηθήσουν εκεί και όπου χρειαστεί, στην προσπάθεια του αντιΑΠΟΕΛίστικου μετώπου να σταματήσουν τον ΘΡΥΛΟ από την κατάκτηση του 26ου, χωρίς να ξεχνούμε την εύνοια της διαιτησίας που θα έχει, λόγο Καπιτανή, κάτι που φάνηκε ήδη σε κάποιες "περίεργες" διαιτητικές αποφάσεις..

Στολή...
Με την επετειακή για τα 90χρονα της στολή, θα αγωνιστεί σήμερα η ομάδα μας, κατόπιν σχετικής έγκρισης από την ΚΟΠ. Η στολή θα έχει μαύρο χρώμα με χρυσά γράμματα. Σε σχέση με την επιλογή των συγκεκριμένων χρωμάτων, το αιτιολογικό του ΑΠΟΕΛ για την συγκεκριμένη απόφαση, λέει πως  «Ο συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό εκφράζει την διαχρονική επιτυχία και ταιριάζει απόλυτα με την εδραίωση του ΑΠΟΕΛ, ως την κορυφαία ομάδα της Κύπρου αφού είναι ο πολυτροπαιούχος τόσο στον θεσμό του Πρωταθλήματος (25) όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου (21)».

Τα πλάνο...
Οι αλλαγές στο σημερινό πλάνο είναι αναπόφευκτες, με τον κ. Κρίστιανσεν να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως, ο Πάρντο, ο Ιγκόρ, ο Αρτυματάς, ακόμα ίσως να δούμε τους Ιωάννου ή Παπαφώτη.
Στον άσσο θα έχουμε τον Πάρντο και στην άμυνα τους Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ ενώ την θέση του Λάγο θα πάρει ο Αρχηγός Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ίσως ο Νικόλας Ιωάννου να ξεκουράσει έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών.
Μπροστά από την άμυνα θα είναι ο Νούνο Μοράϊς, ενώ στον χώρο του κέντρου ο Βινίσιους θα πλαισιώνεται με έναν εκ των Μπερτόλιο - Μπρεσσάν.
Στα φτερά, τέσσερις ακραίοι κυνηγούν τις δύο θέσεις, Στάθης, Εφραίμ, Γιαννιώτας και Βάντερ ενώ στην επίθεση ο Ιγκόρ διεκδικεί την θέση του Πιέρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Pardo, Waterman.
Άμυνα: Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Carlao, Astiz, Ιωάννου.
Μέσοι: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Orlandi, Παπαφώτης.
Επιθετικοί: Σωτηρίου, De Camargo.
Εκτός αποστολής λόγο τραυματισμού έμειναν οι Lago και Μερκής.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ:
URKO PARDO
MILANOV - CARLAO - ASTIZ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (c)
NUNO MORAIS
ΣΤΑΘΗΣ - BERTOLIO - VINISIOUS - ΕΦΡΑΙΜ
ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Λεόντιος Τράττος με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Ανδρέου Π. Ανδρέα, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Χρίστου Ε. Χρίστο και 4ο Διαιτητή τον Αθανασίου Νικόλα. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Λοϊζου Μιχάλης.

ΚΑΡΤΕΣ:
2 Αστίθ, 2 Μιλάνοφ, 2 Μπερτόλιο, 2 Καρλάο, 2 Βάντερ, 1 Γιαννιώτας, 1 Μερκής, 1 Λάγο, 1 Αρτυματάς, 1 Μπρεσσάν, 1 Μοράϊς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Κανονικό €15, μαθητικό €10 και παιδικό €1
Από το διαδίκτυο μέχρις τις 18:00
Από το ΓΣΠ, 16:30-18:00
Οι είσοδοι του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 16:30

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
      
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή περιγραφή LIVE, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ:
Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στην 7η θέση του Βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Έχει 11 βαθμούς, δέχθηκε 13 τέρματα και πέτυχε 10. Πρώτος σκόρερ ο Ηλίας Βαττής με 4 τέρματα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτοσσα δεν συναντήθηκαν ποτέ στο παρελθόν, με τον σημερινό να είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]