ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ξανά το ίδιο σενάριο | Τα νέα της προπόνησης


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου, που θα γίνει στην προσωρινή έδρα του Ερμή, το στάδιο «Αντώνης
Παπαδόπουλος», με διαιτητή τον Λεόντιο Τράττο.

Δύσκολα θα προλάβουν οι Μιλάνοφ και Αλωνεύτης, ενώ ο Λάγο προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα είναι στην αποστολή.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Ισπανός αμυντικός Ρομπέρτο Λάγο, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, εκτός από το οικογενειακό δίτερμα.

Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Στάθης Αλωνεύτης.

Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Βούλγαρος αμυντικός Zhivko Milanov.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, «σύντομα θα έχουμε αρκετά νέα» όπως μας πληροφόρησε σχετικά ο Πρόεδρος Πετρίδης. Εν αναμονή λοιπόν.

Ως γνωστό οι Μπρεσσάν και Σέρτζιο έχουν ειδοποιηθεί για να βρουν ομάδα και να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Πιο εύκολα φαντάζουν τα πράγματα για τον Σέρτζιο του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάϊο και δύσκολα ή εύκολα θα βρεθεί η μαγική λύση.

Το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον Ρενάν Μπρεσσάν, ο οποίος δεσμεύεται με πλουσιοπάροχο διετές συμβόλαιο και πολύ δύσκολα θα δεχθεί μια μέση λύση, αν δεν βρει ομάδα να συνεχίσει, με ορατό τον κίνδυνο να δούμε σενάριο τύπου Πιατκόφσκι/Στίλιτς, να επαναλαμβάνεται και πάλι με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έπεισε την Τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, παρά το βαρύ βιογραφικό που τον συνόδευε στην μεταγραφή, αλλά και τις τόσες ευκαιρίες που πήρε από τον κ. Κρίστιανσεν και ως εκ τούτου πρέπει να αντικατασταθεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]